ΔΙΑΦΟΡΑ

Αθώωσε τον εαυτό του με τρεις λέξεις: Ο πατήρ Αντώνιος «ξαναχτυπά» μέσα σε λίγες ώρες και ρίχνει φως στην αλήθεια

Ο ιερέας επιμένει στη θέση του ότι οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες για κακοποιητικές συμπεριφορές και οικονομικές ατασθαλίες θα πέσουν στο κενό Σε δεύτερη τοποθέτηση μέσα σε 24 ώρες -χωρίς ωστόσο να απαντά ούτε τώρα επί της ουσίας στο «τσουνάμι» των καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου– προχωρά ο πατήρ Αντώνιος.

Το περιβάλλον του ιερέα δεν μπαίνει, σύμφωνα με τον Alpha, σε κατά περίπτωση διάψευση των καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά εμφανίζεται κάθετα αρνητικό στις καταγγελίες συνολικά.

Ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος τούς μεταφέρει πως όλα είναι ψέματα, με τον περιβάλλον του να χρησιμοποιεί τρεις λέξεις για να χαρακτηρίσει την υπόθεση: «κακή κατασκευή σεναρίων».

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως, προτού ακόμη καταπέσει ένα σενάριο, υπάρχει ένα καινούριο που θα καταρριφθεί την επόμενη ημέρα. Ίσως αυτό, δε, να σχετίζεται και με τις «εκπλήξεις» για τις οποίες έχει προϊδεάσει ο πατήρ Αντώνιος. Όπως λένε χαρακτηριστικά, όλα είναι ψέματα. «Ο χρόνος θα δείξει και ο κόσμος θα καταλάβει. Θα δουν όλοι ότι δεν υπάρχει τίποτα» αφήνουν να διαρρεύσει.

Ουσιαστικά, ο ιερέας επιμένει στη θέση του ότι οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες για κακοποιητικές συμπεριφορές και οικονομικές ατασθαλίες θα πέσουν στο κενό καθώς πρόκειται για κατασκευασμένη ιστορία. «Είναι όλα ψέματα. Δεν έχω κάνει κάτι. Ο,τι έκανα στη ζωή μου καλύτερα είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, τα οποία είναι όλο το έργο μου στην Εκκλησία» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

πηγη spicynews12.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button