ΔΙΑΦΟΡΑ

Αμέσως μετά τον γάμο έκοψε το νυφικό της σε 17 ίσα κομμάτια. Ο Λόγος που το έκανε; Θα σας συγκλονίσει!

Καμία γυναίκα δε θα ήθελε το νυφικό να κοπεί σε πολλά κομμάτια και παραδοσιακά το φόρεμα περνάει από τη μητέρα στη κόρη. Για κάποιες νύφες, ένα νυφικό μπορεί να κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ. Γιατί λοιπόν κάποιος να θέλει να το κόψει;

Για τις περισσότερες γυναίκες, το νυφικό φόρεμα είναι σύμβολο αγάπης για μια μέρα γεμάτη με γέλιο και γιορτή της αγάπης δύο ανθρώπων. Για άλλους όμως, σημαίνει κάτι τελείως διαφορετικό. Συμβολίζει την απώλεια και τη θλίψη.

]

Όταν η γιαγιά Sandi Fasano από το Evergreen του Κολοράντο των ΗΠΑ έκοψε το πρώτο της νυφικό, δεν είχε ιδέα ότι θα το έκανε για πολλές άλλες γυναίκες.

«Την πρώτη φορά που έκοψα ένα νυφικό, ήταν δύσκολο. Ήταν ένα όμορφο νυφικό που μου έφεραν.» Ωστόσο, το νυφικό θα γινόταν το τελευταίο φόρεμα που θα φορούσε ένα κοριτσάκι που κηδευόταν.

Γυναίκες που κόβουν τα νυφικά τους το κάνουν για ένα πολύ καλό σκοπό. Τα λευκά φορέματα θα γίνουν μικρά φορέματα και κοστούμια για παιδιά και βρέφη που έχασαν άδικα τη ζωή τους και πρόκειται να κηδευτούν.

Η Sandi Fasano διαχερίζεται την οργάνωση Little Angel Gowns και δήλωσε σε συνέντευξή της:

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται μια οικογένεια που θρηνεί είναι να ψάξει ρούχα για τη κηδεία του παιδιού τους.»

Έτσι αποφάσισε να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο και να παρέχει δωρεάν ρούχα σε τοπικά νοσοκομεία.

Όταν έγινε γνωστό το έργο της, άρχισαν να καταφτάνουν νυφικά στο χώρο της. Κάποια φορέματα προέρχονταν από γυναίκες που είχαν χάσει τα μωρά του, ενώ άλλες γυναίκες το έκαναν επειδή τις άγγιξε ο σκοπός του έργου.

Μετά το γάμο της, η Justi έκοψε το φόρεμά της σε 17 κομμάτια. Δημοσίευσε στο Facebook την ακόλουθη λεζάντα:

«Σήμερα έλαβα πίσω το νυφικό μου. Το κάνω δωρεά στην οργάνωση Little Angel Gowns για να γίνουν φορεματάκια για μωρά που δε τα κατάφεραν. Φτιάχτηκαν 17 μικρά φορέματα από το νυφικό μου και προσεύχομαι να μην χρειαστούν ποτέ.»

Το παρακάτω φόρεμα φτιάχτηκε από νυφικό ηλικίας 49 ετών. Είναι ταυτόχρονα συγκινητικό και λυπηρό ο λόγος που έχουν φτιαχτεί αυτά τα όμορφα φορέματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε γιατί η Sandi Fasano αποφάσισε να φτιάξει αυτά τα μικρά φορέματα από νυφικά.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button