ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανέβασε μια φωτογραφία του γιου του που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τις ουλές!

 

 

Ο Κάρτερ Τζέντλ είναι ένα αγόρι 7 μόλις ετών, από το Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών. Μπορεί να μοιάζει απόλυτα φυσιολογικός αλλά η αλήθεια είναι ότι στα 7 χρόνια που πατάει τα πόδια του στη Γη, έχει περάσει πολλά περισσότερα από όσα έχουν ζήσει οι περισσότεροι από εμάς.

Ο Κάρτερ Τζέντλ είναι ένα αγόρι 7 μόλις ετών, από το Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο μικρός Κάρτερ γεννήθηκε με συγγενείς ανωμαλίες στη καρδιά, μέσα σε μια οικογένεια όμως που τον λατρεύει πραγματικά.

Ο μικρός Κάρτερ γεννήθηκε με συγγενείς ανωμαλίες στη καρδιά, μέσα σε μια οικογένεια όμως που τον λατρεύει πραγματικά.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Κάρτερ υποβλήθηκε στη δωδέκατη εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Κάρτερ υποβλήθηκε στη δωδέκατη εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Πρόκειται για μια σειρά εγχειρίσεων που ένας ενήλικας δύσκολα θα μπορούσε να αντέξει, πόσο μάλλον ένα τόσο μικρό παιδί. Όταν οι γιατροί του αφαίρεσαν τους επιδέσμους ο μικρός Κάρτερ πρόσεξε το σώμα του και παρατήρησε με μεγάλη του λύπη ότι είχε παντού μεγάλα σημάδια.

Όταν οι γιατροί του αφαίρεσαν τους επιδέσμους ο μικρός Κάρτερ πρόσεξε το σώμα του και παρατήρησε με μεγάλη του λύπη ότι είχε παντού μεγάλα σημάδια.

Λίγα λεπτά πριν ο μπαμπάς του τον τραβήξει αυτή τη φωτογραφία, στην οποία ο Κάρτερ χαμογελά περήφανα, το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα.

Λίγα λεπτά πριν ο μπαμπάς του τον τραβήξει αυτή τη φωτογραφία, στην οποία ο Κάρτερ χαμογελά περήφανα, το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα.

«Πήγε στο μπάνιο και μόλις είδε το σώμα του στον καθρέπτη, ξέσπασε σε λυγμούς. Έκλαιγε για 45 λεπτά. Μου έλεγε ότι τώρα οι άνθρωποι θα πιστεύουν ότι είναι άσχημος», είπε ο πατέρας του Κάρτερ, Μαρκ Τζέντλ στο Today Show.

«Αυτό μου ήταν πολύ δύσκολο να το ακούσω σαν πατέρας του. Του είπαμε με τη μαμά του ότι τα σημάδια του είναι όμορφα και ότι τον κάνουν να μοιάζει με έναν Υπερήρωρα,» συνέχισε.

Για να του φτιάξει λίγο το κέφι, ο πατέρας του τον φωτογράφισε και στη συνέχεια ανέβασε την φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Facebook. Ήλπιζε ότι οι φίλοι του θα του γράψουν κάτω από τη φωτογραφία κάποιο σχόλιο που θα του δώσει δύναμη και θα τον βοηθήσει να δει και πάλι τον κόσμο πιο αισιόδοξα.

Ο Μάρκ και η σύζυγος του περίμεναν ανεβάζοντας τη φωτογραφία του Κάρτερ λίγα σχόλια συμπαράστασης από τους συγγενείς και τους φίλους τους. Δεν θα μπορούσαν να τίποτα να περιμένουν αυτό που ακολούθησε..

Το τι συνέβη στη συνέχεια είναι απλά απίστευτο! Η φωτογραφία του Κάρτερ έχει μέχρι σήμερα 1.510.489 Likes, 112.536 κοινοποιήσεις και πολλά πολλά αισιόδοξα σχόλια συμπαράστασης! Οι γνωστοί αλλά και οι άγνωστοι «φίλοι» του Κάρτερ, του έφτιαξαν όντως το κέφι!

Ο Μαρκ ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο του και παρακολουθούσε τον Κάρτερ κάθε φορά που ακούγονταν ο ήχος κάποιας καινούργιας ειδοποίησης.

««Μπαμπά, για μένα είναι πάλι;» με ρωτούσε ενθουσιασμένος ενώ με κοίταζε με εκείνα τα τεράστια μάτια του.»

"«Μπαμπά, για μένα είναι πάλι;" με ρωτούσε ενθουσιασμένος ενώ με κοίταζε με εκείνα τα τεράστια μάτια του."

Αυτός είναι ο μικρούλης Κάρτερ. Δεν μοιάζει πολύ κομψός με το κοστούμι του;

Αυτός είναι ο μικρούλης Κάρτερ. Δεν μοιάζει πολύ κομψός με το κοστούμι του;

«Οι ουλές στο σώμα του του είναι αυτές που τον κάνουν αυτό που είναι. Δείχνουν σε όλους ότι ξεπέρασε την αρρώστια του. Ότι στάθηκε όρθιος και πιο δυνατός από την πάθηση που απειλούσε να τον σκοτώσει. Του έχω εξηγήσει ότι και πολλοί άλλοι άνθρωποι έχουν ουλές και ότι θα πρέπει να είναι περήφανος που τις έχει», είπε ο πατέρας του Κάρτερ.

Οι ουλές στο σώμα του του είναι αυτές που τον κάνουν αυτό που είναι.

Μάλλον θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι μαζί του!

 

πηγη dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button