ΔΙΑΦΟΡΑ

Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο της Germanwings!

 

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης πραγματοποίησε αεροσκάφος της Germanwings, όπως αναφέρει η Bild…

Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες, από την πτώση του μοιραίου Airbus της εταιρίας στις Άλπεις, με υπαιτιότητα του συγκυβερνήτη, όπως προκύπτει από τις έρευνες.

Δεν είναι και λίγοι οι συνωμοσιολόγοι όμως, που θεωρούν ότι η εταιρία προσπαθεί να καλύψει τα δικά της λάθη, ρίχνοντας την ευθύνη στον Λούμπιτς φορτώνοντάς του από ψυχολογικά προβλήματα, μέχρι ερωτικές απογοητεύσεις.

Τους ισχυρισμούς όσων τονίζουν ότι τα αεροπλάνα της Germanwings δεν είναι και τα… καλύτερα, επιβεβαιώνει και το σημερινό περιστατικό.

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδος) απογειώθηκε το αεροσκάφος της εταιρίας που εκτελούσε πτήση από την Κολωνία με προορισμό τη Βενετία. Περίπου μία ώρα αργότερα, το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στη Στουτγκάρδη λόγω τεχνικού προβλήματος, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, και συγκεκριμένα «απώλεια καυσίμων».

Σύμφωνα με τη Germanwings, «αυτή είναι μια τυπική διαδικασία» που ακολουθήθηκε από τον πιλότο.

Οι 123 επιβάτες και τα πέντε μέλη του πληρώματος αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο αμέσως μετά την προσγείωση, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κανείς δεν έχει τραυματιστεί.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button