ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατριχιαστικό: Δε φαντάζεστε τι γράφουν πάνω στον τάφο του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου (photos)

Πέρασαν κιόλας 14 χρόνια...

Έχουν περάσει 14 χρόνια από την τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου, του ηθοποιού που βρέθηκε σφαγμένος μέσα στο διαμέρισμά του εκείνο το ζεστό καλοκαίρι του 2008. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε τόσο την επαγγελματική κοινότητα των ηθοποιών αλλά και την όλη την κοινωνία.

Τον ηθοποιό είχε βρει νεκρό η οικιακή βοηθός του και δράστης ήταν νεαρός Γεωργιανός ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για τα αποτρόπαιο έγκλημα.

14 χρόνια μετά έρχονται στο φως φωτογραφίες από τον τάφο του ηθοποιού. Λόγια αγάπης και συγκίνησης για έναν άνθρωπο που έφυγε απότομα αλλά πρόλαβε να μπει στην καρδιά χιλιάδων Ελλήνων.

Δείτε φωτογραφίες:

 

«Τον αγαπώ, με στιγμάτισε…» – Συγκλόνισε η γυναίκα της ζωής του Νίκου Σεργιανόπουλου

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος μπορεί να γινόταν ένας διαφορετικός άνθρωπος στην προσωπική του ζωή, μα στη σκηνή ή στις παραγωγές, όπου συμμετείχε, ήταν ένας αγαπημένος ηθοποιός, έχοντας προσφέρει στιγμές που δε θα ξεχάσει κανείς.

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, τη σειρά «Δύο Ξένοι» και όχι μόνο είχε μιλήσει η Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο της «Μαρίνας Κουντουράτου» στη σειρά «Δύο Ξένοι» αλλά και τον συμπρωταγωνιστή της Νίκο Σεργιανόπουλο και τη στυγερή δολοφονία του στο «Ενώπιος Ενωπίω», για την οποία ο φονιάς του ομολόγησε με σοκαριστικό τρόπο.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button