ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή για Αναστάζια, Κως: Ο Πολωνός σύντροφος, το μοιραίο SMS και οι φήμες για μαστροπεία

«Κλειδί» στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια είναι το κινητό της τηλέφωνο το οποίο εντοπίστηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (17 Ιουνίου), από πολίτη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι στην Κω.

«Κλειδί» στην υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια είναι το κινητό της τηλέφωνο το οποίο εντοπίστηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου (17 Ιουνίου), από πολίτη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι στην Κω.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω μετά τις πληροφορίες για τον ρόλο του Πολωνού συντρόφου της.

Και την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών για το κινητό, η ανακρίτρια καλεί εκ νέου όλους σε νέες καταθέσεις, όπως εξήγησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μιλώντας στο Mega, σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας στην Κω που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Μάλιστα, ο σύντροφος της 27χρονης ο οποίος νωρίτερα σήμερα εκλήθη από την ανακρίτρια, μεταφέρθηκε εκ νέου το απόγευμα της Δευτέρας στο Αστυνομικό Τμήμα Κω για συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως προκύπτει από συγκλίνουσες πληροφορίες η 27χρονη, η οποία πήγε στο σπίτι του 32χρονου στις 20.40 το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφό της μία ώρα και είκοσι λεπτά μετά, ενημέρωνοντάς τον για το πού είναι.

Το στοιχείο που δημιουργεί αίσθηση είναι η αποκάλυψη ότι η 27χρονη φέρεται να είπε στον Πολωνό σύντροφό της ότι δεν νιώθει άνετα καθώς θεωρούσε πως κινδυνεύει και μάλιστα η δολοφονημένη κοπέλα φέρεται ότι ζητούσε από τον 28χρονο Πολωνό φίλο της να πάει να την πάρει από το σπίτι του 32χρονου υπόπτου από το Μπαγκλαντές.

Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν διασταυρωθεί επισήμως αναφέρουν ότι παρά την αγωνιώδη έκκληση της 27χρονης, ο Πολωνός σύντροφός της δεν κινητοποιήθηκε αμέσως παρότι οι δύο τους είχαν επικοινωνία μέσω SMS που έστελνε η άτυχη Αναστάζια.

Και ενώ το κινητό της άτυχης κοπέλας «μιλά», δεν είναι τυχαίο που η ανακρίτρια κάλεσε πρώτο για κατάθεση, τον Πολωνό σύντροφο της Αναστάζια. Άλλωστε, αν και ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή, ο νεαρός σύντροφός της είναι το τελευταίο άτομο με το οποίο ήρθε σε επικοινωνία το μοιραίο βράδυ.

«Δεν ξέραμε τον Μπαγκλαντεσιανό» λέει ο σύντροφος της Αναστάζια

Σημειώνεται πως ζητήθηκε από τον σύντροφο της Αναστάζια να δώσει απαντήσεις για τα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι το μοιραίο βράδυ. Το κινητό του νεαρού Πολωνού μαζί με τις συσκευές της 27χρονης Αναστάζια και του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού εστάλησαν χθες στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την ανάλυση των κλήσεων και των μηνυμάτων στο κινητό του, κρίθηκε απαραίτητο να διευκρινήσει το περιεχόμενο των διαλόγων που είχε με την Αναστάζια λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της. Ο 28χρονος υποστηρίζει πως ούτε ο ίδιος ούτε η Αναστάζια γνώριζαν τον 32χρονο συλληφθέντα.

«Δεν τον ξέρουμε τον άνδρα από το Μπαγκλαντές που έχουν συλλάβει για την υπόθεση της Αναστάζια. Ούτε φίλος, ούτε από τη δουλειά της ήταν», λέει ο Μίχαλ, ενώ δεν κρύβει τη θλίψη του από την τραγική κατάληξη που είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης.

«Είμαι σε πολύ άσχημη, ψυχολογική κατάσταση. Μαζί με τη μητέρα της Αναστάζια κάναμε τα πάντα για να τη βρούμε και είχαμε μια ελπίδα ότι ζει», αναφέρει ο ίδιος. Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 27χρονης .Στο μεταξύ, εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή.

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία φέρεται να βρήκε η κοπέλα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Πάντως, οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα στην περιοχή, για να βρουν επιπλέον στοιχεία που θα δέσουν την υπόθεση. Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος, που έχει συλληφθεί ως ο τελευταίος που είδε την κοπέλα.

Την ίδια στιγμή ερευνώνται πληροφορίες ότι η Αναστάζια δούλευε και ως συνοδός μέσω

πηγη fimes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button