ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή, δεν τους σκότωσε για τα λεφτά: Αυτό ήταν τελικά το κίνητρο του Αιγύπτιου δράστη στο μακελειό της Γλυφάδας

Το μακελειό στη Γλυφάδα, χθες, Δευτέρα, το πρωί, με έναν 76χρονο Αιγύπτιο να μπουκάρει στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση, να δολοφονεί τρία άτομα και στην συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ανατροπή, δεν τους σκότωσε για τα λεφτά: Αυτό ήταν τελικά το κίνητρο του Αιγύπτιου δράστη στο μακελειό της Γλυφάδας

Ενώ αρχικά ο λόγος που όπλισε το χέρι του δράστη φαινόταν πως ήταν η απόλυσή του, η οποία έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο, όπως αναφέρει το MEGA, ο λόγος του μακελειού είναι η έξωση του 75χρονου από το σπίτι όπου έμενε και το οποίο του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση.

Μάλιστα, ο δολοφόνος ειδοποιήθηκε χθες, το πρωί, πως πρέπει να φύγει από το σπίτι.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, κάποιος ενημέρωσε τον Αιγύπτιο ότι πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι, που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια Καρνέση για να μένει, στη Γλυφάδα, σε κοντινή απόσταση από το δικό της.

Ο λόγος της έξωσης είναι γιατί ο Αιγύπτιος φέρεται να είναι πάρει το «μέρος» του αδερφού της οικογένειας, με το οποίο οι δύο αδερφές είχαν διαφορές.

ο ρεπορτάζ κάνει λόγο ότι, ο επιστάτης πήγε το πρωί στη ναυτιλιακή εταιρεία, προκειμένου να ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία από την Μαρία Καρνέση, ωστόσο, εκείνη του αρνήθηκε και τότε ο δράστης κατέβηκε στο αυτοκίνητο, πήρε μια καραμπίνα και ανέβηκε ξανά επάνω, όπου έγινε το μακελειό.

Αμφισβητείται ο λόγος που έγινε το μακελειό στη Γλυφάδα

Κάτοικος στο Μαρμάρι, που φιλοξενούσε κατά καιρούς τον 76χρονο δράστη, υπογράμμισε στο Mega ότι «έχουμε μείνει εδώ πέρα, “παγωτό” όλοι. Βοηθούσε όλο τον κόσμο, φτωχούς, οι ομάδες, το ένα το άλλο. Έβλεπε στην τηλεόραση τα περιστατικά που γίνονται κάτω εκεί στην Ράφα και από εδώ και από εκεί και έκλαιγε: “κλείσε την τηλεόραση”, έλεγε.

Εμάς ο άνθρωπος αυτός ήταν αδελφός μας. Ήταν της οικογένειας μας, τον ξέρω από το 1987 που πρωτοήρθαν εδώ, να αγοράσουν τα νησιά αυτή η εταιρεία. Απολύθηκε, πήρε την αποζημίωση του και την άλλη μέρα, τον προσέλαβε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, τον ξαναπήρε στην εταιρεία. Επειδή απολύθηκε πήγε να τους εκδικηθεί; Δεν υπάρχει αυτό, ξέχασε το. Κάτι άλλο του έχουν κάνει, κάτι άλλο».

Και συμπλήρωσε «ήταν εδώ στα νησιά και δίπλα στο μεγάλο αφεντικό πολύ. Είναι τόσο καιρό αυτή η απόλυση. Είναι εδώ και κανένα χρόνο αυτή η απόλυση που έχει γίνει. Απολύθηκε από την εταιρεία που ελέγχουν αυτοί οι δύο που σκότωσε πήρε αποζημίωση και μετά τον προσλάβαν στην άλλη εταιρεία κανονικά ο καπετάν Σπύρος ο Καρνέσης πάλι, δεν είναι θέμα, το θέμα αυτό. Κάτι έχει γίνει που κάνεις δεν το ξέρει».

To διαβάσαμε εδώ toendiaferon.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button