ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, το νέο ψέμα του κρεοπώλη

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 51χρονος κρεοπώλης δεν είχε αφήσει τελικά το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι του, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Οι αρχές διαπίστωσαν μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ότι την επίμαχη ώρα, από τις 20:40 έως τις 21:41, που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά ο 51χρονος είχε πάρει μαζί του το κινητό του όταν συναντήθηκε με τον 31χρονο που αγνοείται στο Μεσολόγγι.

Φαίνεται πως εκείνο το επίμαχο χρονικό διάστημα ενεργοποιήθηκε η κεραία της Οβρυάς της Πάτρας, γεγονός που σημαίνει ότι βρισκόταν στον κάμπο του Ευηνοχωρίου, εκεί όπου επικεντρώνονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Μπάμπη.

Επίσης οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι ο ύποπτος έχει κάνει τρεις προσπάθειες με το κινητό του τηλέφωνο, προφανώς για να καλέσει κάποιον.

Σήμερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που μετέβη από την Αθήνα στην περιοχή, θα κάνει κάποιες μετρήσεις, ξεκινώντας πρώτα -όπως αναφέρουν πληροφορίες- από το σπίτι του κρεοπώλη και στη συνέχεια θα επικεντρωθεί προς την περιοχή του κάμπου του Ευηνοχωρίου.

Εκεί θα εξεταστεί το πόσο κοντά έφτασε ο ύποπτος με το κινητό του τηλέφωνο στην περιοχή εκείνη.

Το διαβάσαμε εδώ tad.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button