ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή με τον θάνατο του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη: Έτσι πνίγηκε τελικά το παιδί – Η αποκάλυψη του δικηγόρου τους

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται o Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του, μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου τους, που πνίγηκε το καλοκαίρι στους Φούρνους της Ικαρίας.

Ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού Γιάννης Μαρακάκης, αποκάλυψε νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη.

Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, o κ. Μαρακάκης είπε πως το αγόρι κάθε μεσημέρι συνήθιζε να πηγαίνει με τα ξαδέλφια του στην παραλία, που βρίσκεται μπροστά ακριβώς από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρεί η μητέρα και η γιαγιά του στο νησί, για να κάνει μπάνιο.

Η συγκεκριμένη παραλία είναι ακριβώς δίπλα από το λιμάνι, είναι αρκετά ρηχή και ο μικρός Χρήστος, όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, γνώριζε πολύ καλά να κολυμπά.

Διέψευσε, μάλιστα, τα σενάρια που είχαν ακουστεί ότι το παιδί ήταν φαγωμένο και γι’ αυτό πνίγηκε ή ότι μπλέχτηκε σε δίχτυα.

“Εκείνη την ημέρα είχαν τοποθετηθεί στο σημείο, όπου κολυμπούσε το παιδί μια συστοιχία από σημαδούρες. Φαίνεται αρχικά ότι υπήρξαν πλημμέλειες, αλλά αυτό θα φανεί. Το παιδί πνίγηκε γιατί μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί της σημαδούρας και μάλιστα κατά τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατον να το ξεμπλέξει. Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που το βρήκαν και το έβγαλαν στην ακτή”, είπε ο κ. Μαρακάκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, η σημαδούρα είχε τοποθετηθεί στο σημείο τη μέρα εκείνη που σημειώθηκε η τραγωδία.

“Η σημαδούρα ήταν κάτι καινούργιο που τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου το παιδί συνήθιζε να κολυμπά μπροστά από το σπίτι του. Κατά την προσωπική μου άποψη, μου φαίνεται λογικό να του κίνησε την περιέργεια κι έγινε ό,τι έγινε”, είπε ο δικηγόρος.

Η επίμαχη σημαδούρα έχει απομακρυνθεί κι εξετάζεται από τον πραγματογνώμονα του Λιμενικού. Στη συνέχεια θα εξεταστεί και από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας. Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς πρέπει να απαντηθεί ποιος έδωσε την εντολή να τοποθετηθούν οι σημαδούρες κι αν η τοποθέτησή τους έγινε ακολουθώντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Όσο για το πώς είναι η μητέρα του μικρού, ο κ. Μαρακάκης δε θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες, και αρκέστηκε να πει ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

πηγη 24wro.com.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button