ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ανατροπή στο θάνατο της 50χρονης στη Θεσσαλονίκη: O κηπουρός «αδειάζει» τον ιδιοκτήτη των σκυλιών

Καταρρίπτει την υπερασπιστική γραμμή του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκύλων

Ανατροπή προέκυψε με το θάνατο της 50χρονης στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, καθώς ο κηπουρός «άδειασε» τον ιδιοκτήτη των σκυλιών, αναφέροντας πως το αλυσοπρίονό του είναι αθόρυβο και αποκλείεται να τα τρόμαξε.

Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ο 37χρονος το μεσημέρι της Τετάρτης στην ανακρίτρια, λίγη ώρα πριν κριθεί προσωρινά κρατούμενος, υποστήριξε τα σκυλιά άνοιξαν τρύπα στην περίφραξη της αυλής και πήγαν με άγριες διαθέσεις στο σπίτι της Ελισάβετ Κουζιώρτη για να της επιτεθούν, καθώς «αισθάνθηκαν κίνδυνο από τον εκκωφαντικό θόρυβο του αλυσοπρίονου».

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι «τα σκυλιά, όταν άκουσαν τους οξείς, διαπεραστικούς και εκκωφαντικούς θορύβους του αλυσοπρίονου, οι οποίοι κρατούσαν ώρες, ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο και προσπάθησαν να διαφύγουν από την περίφραξη για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο, βασανίσθηκαν από τον θόρυβο, από φιλικά έγιναν επιθετικά,

έσπασαν το πλέγμα της βάσης της περίφραξης από την πλαϊνή πλευρά του οικοπέδου και βγήκαν έξω και κατευθύνθηκαν προς την αυλή της Ελισάβετ που ήταν σε απόσταση 100 μέτρων και σύμφωνα με την αστυνομία εξαγριωμένα επιτέθηκαν στην Ελισάβετ ενώ ο κηπουρός βρισκόταν στο βάθος του κήπου».

Το άδειασμα του κηπουρού

Ωστόσο, ο κηπουρός της 50χρονης, Νίκος Λαζαρίδης, ο οποίος εκείνο το μεσημέρι έκανε εργασίες στον κήπο της άτυχης γυναίκας, ξεκαθαρίζει ότι το αλυσοπρίονο που χρησιμοποιούσε σε καμία περίπτωση δεν παράγει εκκωφαντικό θόρυβο. «Το αλυσοπρίονο δεν θα μπορούσε να τρομάξει τα σκυλιά. Είναι τελευταίας τεχνολογίας, λειτουργεί με μπαταρία και είναι αθόρυβο» αναφέρει στο protothema.gr.

«Παιδιά προσέξτε αυτά που θα πω διότι άκουσα ότι το αλυσοπρίονό μου τρόμαξε τα σκυλιά και έγινε αυτό το κακό. Ένα θα σας πω ότι το μηχάνημα που έχω είναι μπορντούρα με μπαταρία για θάμνους και μετά αν χρειαστεί το αλλάζεις σε κονταροπριόνι που είναι και πάλι με μπαταρία για χοντρά κλαδιά. Το μηχάνημα που έχω είναι τελευταίας τεχνολογίας και αθόρυβο», έγραψε και σε ανάρτησή του, «αδειάζοντας» τον 37χρονο κατηγορούμενο.

«Το πήρα για να μην ενοχλήσω τους γείτονες μου όταν κάνω δουλειές στο εξοχικό μου. Μη λέτε άλλο ανακρίβειες χωρίς να γνωρίζετε πρώτα την πραγματικότητα. Επίσης δεν γίνεται να καταργηθούν τα θορυβώδη αμάξια, τα μηχανάκια, οι μουσικές και οι δουλειές για να κάνουμε ησυχία για τα μεγαλόσωμα σκυλιά…. Εφόσον θέλετε να έχετε μεγαλόσωμα σκυλιά βάλτε καλύτερη ποιότητα ασφαλείας για την περίφραξη και όχι το απλό σύρμα», επισημαίνει ο κ. Λαζαρίδης.

Το γεγονός ότι το αλυσοπρίονο σε καμία περίπτωση δεν παρήγαγε δυνατό θόρυβο, επιβεβαιώνουν και γείτονες της 50χρονης που εκείνη την ημέρα έβλεπαν τις εργασίες που έκανε στον κήπο του σπιτιού της.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button