ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτη θλίψη: Αυτός είναι ο ιερέας που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του

Αυτοκτονία ιερέα: Ο νεαρός ιερέας δεν άντεξε και αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπεσε από το μπαλκόνι του και πέθανε. Θλίψη σκόρπισε στον εκκλησιαστικό χώρο, σε όσους τον είχαν γνωρίσει και στους οικείους του.

Αυτοκτονία ιερέα: Ο πάτερ Αλέξανδρος Παπαδόπουλος βρέθηκε νεκρός

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής Πατρών, θα ψαλεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί , η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού πατρός Αλέξανδρου Παπαδόπουλου, που έπεσε νεκρός σήμερα πέφτοντας από από μπαλκόνι β’ ορόφου της οικίας του, στη συμβολή των οδών Φαναρίου και Ελλησπόντου στα Προσφυγικά.Ο άτυχος κληρικός λειτουργούσε στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας.

Ο επίσης μακαριστός πατέρας του π. Αλέξανδρου, Παπα-Νίκος ήταν Εφημέριος στον ΙΝ Αγ. Φωτεινής.Ο αδελφός του, π. Χαράλαμπος , λειτουργεί στον ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Οβρυάς Πατρών .

Αυτοκτονία ιερέα: Έπεσε από το μπαλκόνι του

Σοκ στην οδό Φαναρίου στα Προσφυγικά στην Πάτρα. Νεαρός παππάς βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες επεσε από το μπαλκόνι του σπιτιου του. Τελευταία αντιμετώπιζε προβληματα,. Επί τόπου βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Τον άτυχο ιερέα (43 ετών) βρήκε γείτονάς του. Ο ιερέας ανήκε στην Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων , ωστόσο ζούσε με την μητέρα του στο σπίτι των Προσφυγικών. Εχει και μία κόρη.

[fanpage.gr][

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button