ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτη θλίψη Νεκρός Στον ύπνο του Γνωστός τραγουδιστής

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, όταν ένας τραγουδιστής της κάντρι, ο Τζέικ Φλιντ, πέθανε στον ύπνο του λίγες ώρες μετά τον γάμο του.

Ο 37χρονος Τζέικ, τραγουδιστής της κάντρι μουσικής, πέθανε το βράδυ του Σαββάτου 26/11, από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια.

Λίγες ώρες πριν είχε παντρευτεί την αγαπημένη του Μπρέντα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι συντετριμμένη από τον χαμό του Τζέικ.

Η συντετριμμένη χήρα έγραψε σε ανάρτησή της την Τρίτη:

“Θα έπρεπε να κοιτάμε τις φωτογραφίες του γάμου, όμως τώρα πρέπει να διαλέξω ρούχα για να θάψω τον άντρα μου. Οι άνθρωποι δε θα έπρεπε να αισθάνονται τόσο πόνο“.

“Η καρδιά μου έχει φύγει και χρειάζομαι να γυρίσει πίσω. Δεν αντέχω άλλο. Τον χρειάζομαι εδώ“, συνέχισε.

Η χήρα του Φλιντ, Μπρέντα Φλιντ, δημοσίευσε ένα βίντεο που προφανώς τραβήχτηκε στο γάμο τους, το οποίο δείχνει τον τραγουδιστή να χορεύει στην ύπαιθρο να αγκαλιάζει και να φιλάει τη γυναίκα του, ενώ ένας φωτογράφος απαθανάτιζε τις τρυφερές στιγμές του ζευαγριού. Το βίντεο συνοδεύονταν από την λεζάντα: «Δεν καταλαβαίνω».

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση που ακολούθησε την Τρίτη, η Μπρέντα Φλιντ μοιράστηκε τον πόνο που ένιωθε.

«Θα έπρεπε να κοιτάμε τις φωτογραφίες του γάμου, αλλά αντί γι’ αυτό πρέπει να διαλέξω ρούχα για να θάψω τον σύζυγό μου. Οι άνθρωποι δεν είναι γραφτό να νιώθουν τόσο πόνο», έγραψε. «Η καρδιά μου έχει χαθεί και απλά θέλω πραγματικά να επιστρέψει. Δεν αντέχω άλλο. Τον χρειάζομαι εδώ».

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsique.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button