ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτος θρήνος «Χάθηκε» εντελώς ξαφνικά από τη ζωή η γυναίκα-σύμβολο, Τασία Μουρελάτου

Κεφαλονιά: Πέθανε η Τασία Μουρελάτου

Ανείπωτος είναι ο θρήνος που έχει εξαπλωθεί στην Κεφαλονία, μετά τον εντελώς ξανφικό θάνατό της Τασίας Μουρελάτου.Ήταν μια γυναίκα – σύμβολο που στιγμάτισε με την πορεία και την παρουσία της στον τόπο μας μια ολόκληρη εποχή.

Με τον σύζυγό της, Γεράσιμο και τα τέσσερα παιδιά τους, τη Μαρία, τη Νανά, τον Μπάμπη και τον Σπύρο, με καθημερινό αγώνα κατάφεραν και δημιούργησαν μια οικογενειακή επιχείρηση στους τομείς της εστίασης και του τουρισμού που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην περιοχή μας.

Η Τασία υπήρξε πυλώνας ακλόνητος, όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στην οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης, όσο και στην στήριξη της οικογένειας, που, μετά τον πρόωρο θάνατο του συζύγου της, κατάφερε και διατήρησε με ισχυρούς δεσμούς. Δεν περιορίστηκε, όμως, μόνο σε αυτά.

Η μεγάλη προσφορά της Τασίας Μουρελάτου

Είχε συνεχή και δυναμική παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας με ενεργή συμμετοχή σε εκδηλώσεις, καρναβάλια, θεατρικά και χορωδίες.

Αγαπητή Τασία, θα μας λείψεις, μα πιο πολύ θα μας λείψει το μόνιμο χαμόγελο που είχες ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, η καλή σου καρδιά και η προθυμία σου να συνεισφέρεις σε ότι σου ζητούσαμε.

Στα παιδιά και στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button