ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτη aπάτη στην Πρέβεζa: Της «έλυσαν τα μάγια» με αντίτιμο 190.000 ευρώ

Ταυτοποιήθηκε ημεδαπή για υπόθεση κακουργηματικής απάτης στην Πρέβεζα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κακουργηματικού χαρακτήρα απάτης, ταυτοποιήθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας τα στοιχεία ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Απάτη στην Πρέβεζα: Πήραν 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη μαζί με άγνωστη συνεργό της, αφού έπεισαν ημεδαπή ότι μπορούν να «λύσουν τα μάγια» που άγνωστοι δήθεν είχαν κάνει σε αυτή και την οικογένειά της, κατάφεραν να της αποσπάσουν σταδιακά κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους το συνολικό χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας για την ανακάλυψη της ταυτότητας της συνεργού συνεχίζεται.

Το διαβάσαμε εδώ iefimerida.gr

Επεισόδιο σε… κηδεία στη Θεσσαλονίκη: 60χρονος χτύπησε με μαρμάρινο σταυρό στο κεφάλι τη νύφη του.

Ένα μακάβριο όσο και πρωτοφανές επεισόδιο μεταξύ συγγενών την ώρα της ταφής του αγαπημένου τους προσώπου απασχόλησε τους δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε ένας 60χρονος, που την ώρα της κηδείας του αδελφού του, αντιδρώντας σε μία φράση που εκστόμισε προηγουμένως η νύφη του και την οποία θεώρησε προσβλητική για τον νεκρό, άρπαξε έναν μαρμάρινο σταυρό από παρακείμενο τάφο χτυπώντας τη γυναίκα στο κεφάλι.

Θεσσαλονίκη: Κρίθηκε ένοχος ο 60χρονος
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 μηνών, με 3ετή αναστολή, αναγνωρίζοντάς του δύο ελαφρυντικά: αφενός του πρότερου σύννομου βίου και αφετέρου ότι ωθήθηκε στην πράξη λόγω δικαιολογημένης αγανάκτησης, την οποία προκάλεσε η ανάρμοστη συμπεριφορά της νύφης του.

Κατά την αποδεικτική διαδικασία προέκυψε ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο «πρωταγωνιστών» υπήρξαν τεταμένες. Το επίδικο επεισόδιο συνέβη τον Νοέμβριο του 2021, στα κοιμητήρια χωριού που βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Αυτό που φέρεται να προκάλεσε την αντίδραση του 60χρονου κατηγορούμενου ήταν μία φράση που εκστόμισε η γυναίκα την ώρα της ταφής. «Εγώ σε συγχωρώ γι’ αυτά που μου ‘κανες, ο Θεός να σε συγχωρήσει…», φέρεται να ανέφερε η νύφη, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος κουνιάδος της, από την πλευρά του, αρνήθηκε την πράξη, ισχυριζόμενος ότι η νύφη του μετά την επίμαχη φράση που εκστόμισε έφυγε τρέχοντας, με συνέπεια να χάσει την ισορροπία της και να πέσει σε διπλανό τάφο.

Κατά της απόφασης ο 60χρονος άσκησε έφεση ώστε να κριθεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Το διαβάσαμε εδώ iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button