ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Γιαγιά δηλητηρίασε τα εγγόνια της…

 

 

Η 77χρονη Ροζέτα, από την Ιταλία, θέλησε να ετοιμάσει μια ζεστή σοκολάτα με γάλα στα δύο εγγόνια της και σε έναν φίλο τους, ηλικίας από οκτώ μέχρι δώδεκα ετών…
Η γυναίκα έφτιαξε επίσης ζεστή σοκολάτα για την ίδια και για τον σύντροφό της, που πρώτος ένιωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με διάρροια.

Στη συνέχεια η ίδια και τα τρία παιδιά παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης και νοσηλεύτηκαν, ενώ το ένα από τα παιδιά χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο επί τρεις εβδομάδες. Τι είχε συμβεί; Η σχετική έρευνα έδειξε ότι η 77χρονη γυναίκα ετοίμασε το ζεστό ρόφημα με φακελάκια που είχε στο βάθος ενός ντουλαπιού της κουζίνας της και είχαν λήξει 25 χρόνια πριν!

Τα «ένοχα» φακελάκια είχαν ημερομηνία λήξης στις 5 Ιουνίου του 1990 και η ίδια τα είχε αγοράσει την δεκαετία του ’80, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η ιταλική εφημερίδα «Il Giornale di Vicenza».

Ο εισαγγελέας εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλλει μήνυση εναντίον της απρόσεκτης γιαγιάς.

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button