ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ. ΠΝΙΓΗΚΕ ΤΟ ΕΝΑ

 

Σαρανταεξάχρονο άνδρα συνέλαβε η αστυνομία στον Τυχερό Έβρου, με την κατηγορία της παράβασης νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο συλληφθείς, είχε βάλει τρία κουτάβια σε πλαστική σακούλα, την οποία και έριξε στη λίμνη του Τυχερού. Περαστικοί είδαν τη σακούλα και τη μάζεψαν αλλά ένα από τα τρία κουτάβια είχε ήδη πνιγεί.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η Ελληνική αστυνομία υπενθυμίζει ότι:

«Ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη, ο ακρωτηριασμός, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή ή και με τις δύο ποινές.

Οι πολίτες που αντιλαμβάνεται ανάλογα περιστατικά, καλούνται να τα καταγγέλλουν στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές».

πηγη newsbomb.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button