ΔΙΑΦΟΡΑ

Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας για τον Οδυσσέα Σταμούλη, 2,5 μήνες μετά την τραγική απώλεια του γιου του

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα απ’ την εκπομπή του «Πρωινό», αποφάσισε να σχολιάσει την θεατρική επιστροφή του χαροκαμένου Οδυσσέα Σταμούλη.

Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις αναφορικά με την επικοινωνία που πραγματοποίησε με τον ηθοποιό τον περασμένο Αύγουστο όπου έχασε μια για πάντα τον ανήλικο γιο του στους Φούρνους Ικαρίας.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

«Επειδή μίλησα μαζί του πριν δυο βδομάδες και είπαμε μερικά πράγματα. Είναι σε τραγική κατάσταση να ξέρετε. Δε θα επέλεγε να παίξει στο θέατρο, αλλά η οικονομική δυσχέρεια, γιατί έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα, τον αναγκάζει να παίξει στο θέατρο και σε μια κωμωδία.

Όλη τη μέρα είναι με υποστήριξη ψυχολογική, να μην πω αλλά πράγματα που μου είπε. Και το βράδυ θα βρει δύναμη να πάει να παίξει κωμωδία» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κι εγώ του ζήτησα να κάνουμε μια κουβέντα και μου είπε ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα. Δεν ήξερα τι να του πω. Δε ξέρω πως είναι ένας γονιός να χάνει το παιδί του. Ό,τι και να του έλεγα θα ήταν ψεύτικο και ηλίθιο. Ο άνθρωπος είναι χάλια, εγώ τον άκουσα μια μέρα και δεν έβγαινε η φωνή του.

Ήταν καταρρακωμένος. Και ο άνθρωπος αυτός βρήκε τη δύναμη να πάει στις πρόβες» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Οδυσσέα Σταμούλη.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button