ΔΙΑΦΟΡΑ

Απελπισμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει κάτι απίθανο

Ανατριχιαστική ιστορία!

Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή; Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της, ακόμα και αν πρόκειται για σκυλάκια!

Μια μητέρα είναι μητέρα, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

πηγη Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button