ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Lufthansa το παραδέχεται – Ο Λούμπιτς την είχε ενημερώσει για την κατάθλιψη!

 

Μετά από τα δεκάδες ερωτήματα για τις ευθύνες της Lufthansa, που επέτρεψε στον… Αντρέας Λούμπιτς να είναι πιλότος, τώρα η εταιρεία παραδέχθηκε ότι γνώριζε την κατάστασή του.

Σε ανακοίνωσή της η Lufthansa παραδέχθηκε ότι ο συγκυβερνήτης του Airbus το οποίο ο ίδιος φέρεται να έριξε εσκεμμένα στις Αλπεις, τους είχε ενημερώσει το 2009 ότι στο παρελθόν έπασχε από βαριά κατάθλιψη.

Η εταιρεία παρέδωσε στους εισαγγελείς έγγραφα, ανάμεσά τους και κάποια email του Αντρέας Λούμπιτς προς τους εκπαιδευτές τους. «Σε μία απάντηση ενημέρωνε τη σχολή εκπαίδευση πιλότων το 2009 για ένα επεισόδιο βαριάς κατάθλιψης παλιότερα», ανέφερε η εταιρεία για email του Λούμπιτς προς τη σχολή εκπαίδευσης της Lufthansa, το οποίο είχε στείλει όταν επέστρεψε σε αυτή μετά από μία διακοπή.

 

πηγη http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button