ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ!!

 

Και όμως παρά το γεγονός πως μετά τις 25 Μαρτίου θα έχουμε θερμή εισβολή …
σε όλη την Ελλάδα, το Greek-Weather.Org, με νέο του άρθρο, προειδοποιεί πως πριν από αυτή τη θερμή εισβολή, θα έχουμε μία ψυχρή εισβολή από τις 17 ως και τις 20-21 Μαρτίου, με ασυνήθιστα χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες αλλά και κάποια χιόνια ασθενούς έντασης ακόμα και σε πεδινές περιοχές.

Είναι μία έκτακτη εξέλιξη, η οποίαοφείλεται σε ένα βόρεια ρεύμα αέρα που θα κατευθυνθεί από τη Σιβηρία προς την νοτιοανατολική Ευρώπη και τη χώρα μας αλλά και τη Τουρκία. Μάλιστα στην Τουρκία θα πέσει ακόμα και μισό μέτρο χιόνι.

Θα είναι πιθανότατα η τελευταία ψυχρή εισβολή για φέτος στη χώρα μας, με το κρύο να είναι τσουχτερό στην βόρεια, βορειοανατολική κυρίως Ελλάδα. Επομένως κρατήστε τα χειμωνιάτικά σας ρούχα ως και τις 20-21 Μαρτίου έξω από τις ντουλάπες σας. Μετά τις 25 Μαρτίου θα ανέβει αισθητά η θερμοκρασία !!

πηγη http://parapona-rodou.blogspot.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button