ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκάλυψη «βόμβα» για το έγκλημα στο Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης καλούσε τον Μπάμπη, ενώ ήταν..

Τα ευρήματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ανατρέπουν τα δεδομένα.

Μια αποκάλυψη «βόμβα» ήρθε να ταράξει τα νερά για το έγκλημα στο Μεσολόγγι, καθώς ο κρεοπώλης φέρεται να καλούσε τον Μπάμπη, ενώ ήταν νεκρός.

Οι αρχές συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες προκειμένου να προσδιορίσουν τα κίνητρα του εγκλήματος, ενώ δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν και την καραμπίνα του θύματος.

Το όπλο θεωρείται σημαντικότατο στοιχείο από τις αρχές, αφού θα διαπιστωθεί αν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 31χρονου. Την ίδια στιγμής, έπαθαν σοκ οι αστυνομικοί με την ανάκτηση διαγραμμένων συνομιλιών.

Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα δυο κινητά του θύματος, καθώς και ενός ακόμη προσώπου από την παρέα του Μεσολογγίου.

Πιο συγκεκριμένα, από την άρση του απορρήτου στο κινητό του κρεοπώλη εντοπίστηκε ένα εύρημα που αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με το Star την επόμενη μέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, στις 5 Ιανουαρίου και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες, ο 50χρονος πραγματοποίησε τρις κλήσεις, από τις 15:30 έως τις 15:40 το μεσημέρι.

Η μια κλήση ήταν προς λάθος νούμερο, καθώς είχε βάλει ένα ψηφίο περισσότερο και οι άλλες δυο προς τον άτυχο Μπάμπη.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι δυο. Ο κρεοπώλης είτε ήθελε να αποπροσανατολίσει τις αρχές δείχνοντας ότι ενδιαφέρεται για τον Μπάμπη, είτε ήθελε να επιβεβαιώσει ότι το κινητό του θύματος ήταν απενεργοποιημένο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου δεν μπορούσε να απενεργοποιηθεί με ένα κουμπί, αφού χρειαζόταν αναγνώριση προσώπου.

Το διαβάσαμε εδώ athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button