ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τρόμος από ενδεχόμενο χτύπημα τζιχαντιστών στην Ελλάδα! !

 

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς πληροφορίες και εκτιμήσεις… συγκλίνουν στο ότι δεν αποκλείεται στην Αθήνα ή σε κάποιο άλλο μεγάλο αστικό κέντρο της χώρας, να υπάρξει χτύπημα τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews, μετά από συσκέψεις, όπου συνεκτιμήθηκαν όλα τα δεδομένα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έδωσε εντολή να βρίκσονται σε πλήρη ετοιμότητα η Ελληνική Αστυνομία αλλά και Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αστυνομία θα κάνει εμφανή την παρουσία της σε χώρους όπου συναθροίζονται εκατοντάδες άτομα( σταθμοί ΜΕΤΡΟ, αεροδρόμια) ενώ οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού, σε πρώτη φάση θα επιτηρούν στόχους και θα επιβλέπουν χώρους, με πολιτική περιβολή.

Εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να δηλώσει δυναμικό παρών απέναντι στην ισλαμιστική τρομοκρατία, δεν αποκλείται και οι στρατιωτικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, να περιπολούν με στολές και φανερό οπλισμό, αφενός για να εμπεδώσουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και αφετέρου για να στείλουν μήνυμα αποφασιστικής συντριβής στους τζιχαντιστές.

Ο ρόλος της ΕΥΠ

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το BriefingNews, πληροφορίες που διαθέτουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας, αναφέρουν ότι στην Αθήνα, υπάρχουν πυρήνες ή σύνδεσμοι του ISIS, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη χώρα μας αφενόςγια να στρατολογήσουν μαχητές για το “ισλαμικό χαλιφάτο” και αφετέρου για να καθοδηγήσουν τις κινήσεις όσων μετακινούνται από την Ευρώπη και μέσω Ελλάδας και Τουρκίας μεταβαίνουν στη Συρία, για να ενταχθούν στις δυνάμεις του ISIS.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μία άλλη επιχείρηση από τις αρμόδιες αρχές με στόχο να εντοπισθούν και να τεθούν υπό παρακολούθηση άτομα, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, φέρονται να συνδέονται με τον ISIS. Οι κινήσεις των αρμοδίων υπηρεσιών είναι προσεκτικές, καθώς η κυβέρνηση δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να στοχοποιηθούν οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες ή μετανάστες που βρίσκονται παράτυπα στη χώρα μας και που ουδεμία σχέση έχουν με τον ισλαμικό φονταμενταλισμό.

Στελέχη του ISIS ωστόσο θεωρούν ότι οι άνθρωποι αυτοί, αποτελούν μία καλή “δεξαμενή”, από την οποία θα μπορούσαν να στρατολογήσουν δυνάμεις είτε για τα μέτωπα στη Συρία και στο Ιράκ είτε για να αναλάβουν δράση σε ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Η μεγάλη ευθύνη βαραίνει το σύνολο των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίες έχοντας τους μετανάστες και τους πρόσφυγες σε καθεστώς παρανομίας στη χώρα μας, δεν μπορούσε να ελέγξει ούτε τον τόπο δοαμονής τους, ούτε φυσικά να παρακολουθήσει τις μετακινήσεις τους ή τις μεταβολές στα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ο ρόλος της ΕΥΠ σύμφωνα με πληροφορίες του BriefingNews είναι καθοριστικός στη συγκεκριμένη φάση. Οπως μάλιστα αναφέρουν αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες “στο εξής η ΕΥΠ θα έχει το βλέμμα και την προσοχή της σταμμένα μόνο σε κινδύνους και απειλές που προέρχονται από το εξωτερικό και όχι στην αντιμετώπιση του λεγόμενου εσωτερικού εχθρού, όπως έκανε μέχρι πρόσφατα, εκτελώντας τις εντολές των προηγούμενων κυβερνήσεων”.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button