ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο πρώην συγκάτοικος-φαντάρος-πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση Γιακουμάκη. Να παρέμβει ΤΩΡΑ ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ για να κληθεί να καταθέσει

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr σας παρουσιάζουμε τον πρώην συγκάτοικο και παλαιό «αρχηγό» της παρέας των Κρητικών. Είναι αυτός που έβλεπε, άκουγε και ήξερε όλα τα βασανιστήρια που βίωνε καθημερινά ο άτυχος φοιτητής και πιθανώς να έπαιρνε μέρος και σε αυτά. Ήταν ο συγκάτοικος του Βαγγέλη Γιακουμάκη στον πρώτο χρόνο φοίτησης του στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Εξαιτίας αυτού ο Βαγγέλης Γιακουμάκης αναγκάστηκε να αλλάξει δωμάτιο. Είναι το πρόσωπο «κλειδί» για να λυθεί το μυστήριο στην υπόθεση που έχει απασχολήσει όλη την Ελλάδα. Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ όλης της παρέας των Κρητικών. Όπως αναφέρει και το ποινολόγιο της σχολής που ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του «φιγουράρει» πρώτο σε όλες τις… «μαγκιές» που διέπραξαν οι Κρητικοί. Είναι ο φαντάρος που φοβόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και αναστατώθηκε όταν έμαθε πως επέστρεψε στη σχολή. Ο φαντάρος (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση μας) γνωρίζει τα πάντα για τα βασανιστήρια που βίωνε ο άτυχος φοιτητής. Γνωρίζει και πρόσωπα και καταστάσεις και οφείλει να τις καταθέσει ενώπιον των αστυνομικών αρχών. Σήμερα υπηρετεί την πατρίδα. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει και δε γνωρίζουμε τον λόγο γι αυτό και ζητάμε την άμεση παρέμβαση του υπ. Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου για να πάρει άδεια από το στρατόπεδο και να καταθέσει όσα γνωρίζει.

πηγη .spirospero.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button