ΔΙΑΦΟΡΑ

Από 13 έγιναν 14: Άλλος ένας ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» έφυγε από τη ζωή

Θλίψη για τους πρωταγωνιστές της σειράς

Έχουν περάσει 24 χρόνια από την πρώτη μέρα, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το «Κωνσταντίνου και Ελένης», γράφοντας μοναδική ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, αφού ακόμη και σήμερα το βλέπουμε σε επαναλήψεις, ωστόσο με τον καιρό αρκετοί έχουν χάσει τη ζωή τους.

Μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη πριν από λίγο καιρό, που είχε υποδυθεί τη μητέρα της Βλαχάκη, ακόμη ένας δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και πρόκειται για τον αγαπημένο σε όλους Ηλία Ζερβό, τον Νίκο Γρέβια και δικηγόρο του Κατακουζηνού στη σειρά.

Οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς που έχουν φύγει από κοντά μας

Μίμης Θειόπουλος

Ένας ιστορικός ηθοποιός, ο οποίος είχε παραστήσει στη σειρά το συμβολαιογράφο, που είχε ορίσει ο θείος στη μετάβαση του σπιτιού στο Μαρούσι, που αποτέλεσε το μήλον της έριδος για Βλαχάκη και Κατακουζηνό. Συνεργάτης και στενός φίλος του Τόλη Βοσκόπουλου, σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2010.

Απόστολος Σουγκλάκος

Ο Απόστολος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2006 σε ηλικία 56 ετών. Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια επαγγελματικού του ταξιδιού στη Ρόδο και έμεινε σε κώμα στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες. Πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς.

Ανδρέας Ντούζος

Έφυγε από τη ζωή το 2013. Τους τελευταίους μήνες της ζωής του βρισκόταν στην εντατική λόγω ατυχήματος.

Άρτο Απαρτιάν

Έφυγε από τη ζωή το 2010. Αιτία, το πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε έμφραγμα.

Χρήστος Ευθυμίου

Έφυγε ανήμερα της γιορτής του το 2008, σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς, ενώ έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Σωτήρης Βάγιας

Έφυγε από τη ζωή το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Γιώργος Βελέντζας

Έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2015 σε ηλικία 87 ετών.

Έφη Τσαμποδήμου

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το 2015. Στη δημοσιότητα δε δόθηκαν ποτέ λεπτομέρειες για το θάνατό της.

Ντόρα Σιμοπούλου

Έφυγε από τη ζωή το 2016, στα 75 της χρόνια.

Γιάννης Φύριος

Ο αγαπημένος ηθοποιός συμμετείχε και σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στο Γιάννης και Μαρία το 1982, στο Ρετιρέ του Γιάννη Δαλιανίδη, στη σειρά Παππούδες εν δράσει (2000), στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης (επεισόδιο ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ (Β κυκλος) καθώς και στο στο ρόλο του παππού του Σταύρακα στην σειρα ”Το Καφε της Χαρας” αλλά και στην σειρα ”50-50” στο ρόλο του κυρ Παναγιώτη.

Πέθανε στις 16 Απριλίου του 2007 όντας σε ηλικία 93 ετών και ετάφη στο νεκροταφείο Ζωγράφου!

Σπύρος Λασκαρίδης

Ο Σπύρος Λασκαρίδης, έπαιζε τον θείο του Κωνσταντίνου που άφησε την περιβόητη διαθήκη με σκοπό να γνωριστεί και να αγαπηθεί με την Ελένη. Άρα μιλάμε για τον βασικό πρωταγωνιστή της σειράς! Δυστυχώς λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για τον συγκεκριμένο.

Πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button