ΔΙΑΦΟΡΑ

52χρονος στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου κρατάει αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη του για πρώτη και τελευταία φορά – Το βίντεο που «τσακίζει» κόκαλα

«Ραγίζει» καρδιές

52χρονος στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, κράτησε στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του για πρώτη και τελευταία φορά.

Λίγες μέρες αργότερα, πέθανε από πνευμονική ίνωση. Η χημειοθεραπεία, που τον έσωσε αρχικά από τον καρκίνο, του είχε καταστρέψει τα πνευμόνια του.

Ο Mark και η Diane ανέμεναν την γέννηση του παιδιού τους πολύ σύντομα, αλλά σκεφτόταν να προκαλέσουν μια πρώιμη γέννα αν η κατάσταση του επιδεινώνονταν. Δυστυχώς, ο Mark χειροτέρεψε και του δόθηκαν μόλις λίγες ημέρες ζωής. Έτσι, το ζευγάρι αποφάσισε να καλωσορίσει στον κόσμο το μωρό τους λίγο νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο.

«Ήταν ο πρώτος που πήρε την μικρούλα μας αγκαλιά. Την κρατούσε για 45 λεπτά», δήλωσε η Diane.

Λίγες μέρες μετά ο Mark έπεσε σε κώμα. Ο καρδιακός του παλμός άρχισε να μειώνεται, η αναπνοή του άρχισε να πέφτει και τελικά απεβίωσε.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button