ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΣΕΠ: Έρχονται 5.000 νέοι Διορισμοί στο Δημόσιο με 2 μεγάλες προκηρύξεις

Έρχονται άμεσα μεγάλες προκηρύξεις για σύνολο 5.000 και παραπάνω μόνιμων διορισμών μέσω ΑΣΕΠ – Τα πρόσθετα ΤΥΠΙΚΑ προσόντα που πρέπει να έχετε για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις – Τι πρέπει να ξέρουν οι επιτυχόντες

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων του Μεγάλου Πανελλήνιου Διαγωνισμού του ΑΣΕΠ οι οποίοι και θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέσεις (πάνω από 5.000 μόνιμες θέσεις) μόνιμου διορισμού σε περιφέρειες, δήμους, ανεξάρτητες αρχές, υπουργεία, φορείς μέσα σε αυτή τη χρονιά.

ΑΣΕΠ – Έτοιμη η πρώτη προκήρυξη και έπονται ακόμα δύο για 5.000 διορισμούς.

Εντός του καλοκαιριού αναμένεται η πρώτη προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων, ενώ όπως μεταδίδουν πηγές, η προκήρυξη είναι έτοιμη και αφορά συγκεκριμένη βαθμίδα εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων. Η προκήρυξη αφορά την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Θα ακολουθήσουν άμεσα δύο προκηρύξεις για μόνιμους διορισμούς Πανεπιστημιακής Εκπαιδευσης και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Τοπική Αυτοδιοικηση αλλά και σε Υπουργεία και Ανεξάρτητες αρχές.

Τεράστιες οι πιθανότητες διορισμού για τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

Οι πάνω από 5.000 μόνιμες θέσεις υπερκαλύπτονται από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που είναι περίπου 14.500.

Αυτό σημαίνει πως έχουν πάνω από 30% πιθανότητες για μόνιμο διορισμό οι επιτυχόντες

Τι είναι απαραίτητο να κάνετε για να προχωρήσετε σε αίτηση στις προκηρύξεις διορισμού

Οι επιτυχόντες προκειμένου να μπορούν να υποβάλουν αίτηση στις προκηρύξεις του Β’ σταδίου, πρέπει να έχουν δηλώσει ορθά, σύμφωνα με την Πρόσκληση/Προκήρυξη 2Γ/2022, τα τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών ή/και πρόσθετα προσόντα) ανά κωδικό θέσης. Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση το ΑΣΕΠ δεν έχει προβεί στη συσχέτιση των κωδικών θέσεων με τα δηλωθέντα προσόντα.

Τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ που πρέπει να έχετε για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση στις προκηρύξεις

Για να μπορέσουν οι επιτυχόντες του Διαγωνισμού διεκδικήσουν μία θέση σε προκηρύξεις που θα βγουν το επόμενο διάστημα θα πρέπει να ΕΧΟΥΝ τα παρακάτω πρόσθετα τυπικά προσόντα

– ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC – goLearn (Δείτε εδώ) – Η πιο εύκολη στη Ελλάδα με το χαμηλότερο κόστος 

– ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ  – goLearn με μόνο 111 ευρώ με τηλεξέταση από το σπίτι σας εύκολα και άμεσα

Τι πλεονέκτημα έχετε μέσω της goLearn για να αποκτήσετε πριν βγουν οι προκηρύξεις τα Τυπικά Προσόντα

Η εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών της goLearn είναι η ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που μπορείτε να την πάρετε στο χέρι σας μέσα σε 2 ημέρες.

Άλλες Πιστοποιήσεις Αγγλικών κάνουν από 40 ημέρες έως και 5 μήνες και μάλιστα έχουν εξετάσεις από μίαμιση φορά το μήνα έως και μόνο 2 το χρόνο στη χειρότερη

Μπορείτε να δώσετε τηλεξέταση όποτε θέλετε από το σπίτι σας μέσω ηλεκτρονικού τεστ στο υπολογιστή και ΜΟΝΟ ΣΕ READING – LISTENING (Ούτε Προφορικά, ούτε έκθεση)

Δείτε εδώ περισσότερα

πηγη alfavita.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button