ΔΙΑΦΟΡΑ

Αστυνομικοί σταματούν οδηγούς αλλά αντί για κλήσεις μοιράζουν.. δώρα! Δειτε το ωραιο αυτο βιντεο.

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι αγχωτική για τους περισσότερους έτσι και αλλιώς. Θα πρέπει να ετοιμαστείτε για το γιορτινό τραπέζι, να διαλέξετε δώρα, να στολίσετε το σπίτι σας. Φανταστείτε τώρα με αυτή τη ψυχολογία να πρέπει να πληρώσετε και μια κλήση για παράβαση του ΚΟΚ!

Γνωρίζοντας το αυτό καλά, οι αστυνομικοί από το Lowell, του Μίσιγκαν, αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους για άλλη μια μέρα σταματώντας τους παραβάτες. Αυτή τη μέρα όμως, αντί για κλήσεις μοίραζαν.. δώρα!

Μόλις αντιληφθούν κάποιον οδηγό που υποπίπτει σε κάποια παράβαση με το αυτοκίνητο του, τον σταματούν και προσποιούμενοι ότι χρειάζονται τα στοιχεία του για την κλήση, τον ρωτούν για τις χριστουγεννιάτικες αγορές του. Την ίδια στιγμή οι βοηθοί του αστυνομικού που βρίσκονται ήδη σε ένα τοπικό κατάστημα, ακούνε τη συνομιλία, αγοράζουν το δώρο που επιθυμεί ο οδηγός και πάνε στο σημείο για να του το παραδώσουν.

Σύμφωνα με το CNN ο αξιωματικός VanSolkema παρέδωσε περίπου 30 δώρα αξίας περίπου 7.000 δολαρίων εκείνη τη μέρα!

 

 

 

πηγη dinfo.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button