ΔΙΑΦΟΡΑ

Ασυγκράτητος αδελφός θύματος σε Καραμανλή: Δε ντρέπεσαι να μας λες ότι συγκλονίστηκες με τα Τέμπη;

Στην χθεσινή δήλωση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, απαντά με ανάρτησή του ο αδερφός του Βάιου Βλάχου, ενός εκ των θυμάτων στην ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Το ξέσπασμα του συγγενή θύματος

Ο Βαγγέλης Βλάχος με ανάρτησή του αντιδρά σε όσα δήλωσε ο Κ. Καραμανλής ως απάντηση στην κριτική του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του ΟΑΚΑ.

Πιο αναλυτικά, ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε καταγγείλει με ανάρτησή του πως ο Κ. Καραμανλής ήταν ενήμερος εδώ και τρία χρόνια για τα προβλήματα στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, καταλήγοντας πως πρόκειται για έναν «Τρομακτικό συνδυασμό: Ένας υπουργός Καραμανλής που έκρυβε τις μελέτες και ένας πρωθυπουργός Μητσοτάκης που έχει χάσει το manual της χώρας».

O Κώστας Καραμανλής, θέλοντας να απαντήσει, δήλωσε με ανάρτησή του πως «Τυμβωρυχία με το δυστύχημα των Τεμπών που μας συγκλόνισε όλους, δεν δέχομαι. Έκανα αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και παραιτήθηκα».

Η δήλωσή του προκάλεσε την αντίδραση του Βαγγέλη Βλάχου, αδερφού θύματος στα Τέμπη.

«Βλέπετε πως μιλάει ο Καραμανλής καλυμμένος από την ψήφο των Σερραίων και το 41%; Όταν αποφάσιζες να μην τηρούνται ευρωπαϊκές οδηγίες για τα τρένα και έλεγες στην ΕΕ ότι όλα λειτουργούσαν τέλεια, εκεί πάλι έκανες αυτό που επιτάσσει η συνείδηση σου; Όταν κουνούσες το δάχτυλο στη Βουλή και “διασφάλιζες την ασφάλεια”, εκεί πάλι έκανες αυτό που επιτάσσει η συνείδηση σου; (…).

Δεν ντρέπεσαι να μας λες ότι και καλά συγκλονίστηκες; Εσύ συγκλονίστηκες; Αν είχες συνείδηση δεν θα ήσουν στη Βουλή αυτή τη στιγμή, και αν θα μιλούσες δημόσια θα ήταν μόνο για να ζητήσεις συγνώμη» έγραψε μεταξύ άλλων στο X (πρώην Twitter).

πηγη newsthessaloniki.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button