ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του αγαπημένου Έλληνα μουσικοσυνθέτη

Νότης Μαυρουδής: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου του .Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή στα 77 του χρόνια στο εξοχικό του στο Πήλιο Σε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οφείλεται ο θάνατος του συνθέτη Νότη Μαυρουδή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Η σορός του άτυχου μουσικοσυνθέτη εξετάστηκε από ιατροδικαστή και έδειξε πως ο θάνατος προκλήθηκε από πτώση. Γλίστρησε από το ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε στο κεφάλι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η πτώση έγινε από ύψος.

Ο Νότης Μαυρουδής, αναφέρει το gegonota.news, θα έφευγε από την Κουκουράβα της Μακρινίτσας όπου διατηρούσε εξοχικό, για να επιστρέψει λίγες ημέρες αργότερα. Στην έξοδο, προπορεύθηκε της συζύγου του και όταν εκείνη κατέβηκε το καλντερίμι τον είδε πεσμένο στο έδαφος.

Η σύζυγός του κάλεσε το ΕΚΑΒ στις 20.45. Κινητή μονάδα με γιατρό πήγε στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά και ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το Σάββατο η πολιτική κηδεία του

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου θα γίνει η πολιτική κηδεία του συνθέτη Νότη Μαυρουδή που σκοτώθηκε ενώ έκανε εργασίες στο εξοχικό του στο Πήλιο.

Όπως έγινε γνωστό από τον Χάρη, γιο του γνωστού συνθέτη, η πολιτική κηδεία θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί.

Λίγο αργότερα, στη μία το μεσημέρι θα γίνει η αποτέφρωσή του στη Ριτσώνα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button