ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η πραγματική ιστορία της φωτογραφίας που άγγιξε εκατομμύρια ανθρώπους! ! !

Δεν υπάρχει κανείς που να αισθάνεται πιο υπερήφανος, από ένα γονέα την ημέρα της αποφοίτησης του παιδιού του. Δεν έχει σημασία σε πια χώρα στο κόσμο ζει, η μόρφωση του ή η οικονομική του κατάσταση. Εκείνη την ημέρα, όλοι οι γονείς γιορτάζουν και τα πρόσωπα τους ακτινοβολούν από ευτυχία.

Όταν αυτή η φωτογραφία έκανε την εμφάνιση της στα Social Media πριν από μερικά χρόνια, άγγιξε τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο.

1939

Στη φωτογραφία βλέπετε ένα φτωχό αγρότη μαζί με τον γιο του, την ημέρα της αποφοίτησης του.

Ο πατέρας σκυφτός, με παλιά ρούχα και ξυπόλυτος ενώ ο γιος καμαρώνει δίπλα του φορώντας την όμορφη στολή της αποφοίτησης. Η εικόνα συγκλονίζει και ταυτόχρονα παρουσιάζει με τον πιο παραστατικό τρόπο, τις θυσίες που κάνουν οι γονείς για να βελτιώσουν το μέλλον του παιδιού τους.

1940

Θυσίες που ο πατέρας της φωτογραφίας δεν έκανε λίγες.. Αν και έχασε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια του τοκετού, δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται σκληρά, από το πρωί ως το βράδυ, για να μεγαλώσει σωστά τον γιο του.

Του έδωσε τα πάντα και χάρη σε αυτόν, ο γιος του μπορεί σήμερα να ζήσει καλύτερα.

1941

Είναι η σειρά πλέον του γιου, ο οποίος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ratchpatr της Βόρειας Ταϊλάνδης, να βοηθήσει τον πατέρα του.

πηγη dinfo.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button