ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή η Ισπανική Εκκλησία του 18ου αιώνα μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό σύγχρονο χώρο!

 

Στη μικρή πόλη του Santpedor στην καταλανική γλώσσα ήταν μια εκκλησία του δέκατου όγδοου αιώνα στα πρόθυρα της κατεδάφισης. Μέχρι που ένας Καταλανός αρχιτέκτονας , ο David Closes  παρενέβη για να δώσει στον ναό έναν σύγχρονο makeover, δίνοντας το τέλειο αισθητικό μείγμα ιστορικής και σύγχρονης κουλτούρας.

Η πλήρης ανακαίνιση διήρκησε επτά χρόνια, αλλά τελικά ολοκληρωθεί και είναι έτοιμο για να χρησιμοποιηθεί ως πολιτιστικό κέντρο και αίθουσα για την πόλη. Πολλαπλές λάμπες κρέμονται από το ταβάνι. Οι κολόνες παρέμειναν ανέγγιχτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της μετατροπής.

Ο Closes έσωσε από την κατάρρευση την εκκλησία προσθέτοντας σύγχρονα υλικά, όπως γυαλί, τσιμέντο και ατσάλι στους τοίχους, σκάλες, ράμπες και δίνοντας νέα πνοή στο κτίριο με ιστορία 200 χρόνων.

Δείτε τις φωτογραφίες :

πηγη apisteuta.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button