ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή η τετραμελής οικογένεια δημιούργησε το σπίτι των ονείρων της μόλις σε 50 τετραγωνικά!

Ποιός λέει πως μια μεγάλη έπαυλη ,το όνειρο μίας ζωής  για κάποιους, φέρνει την απόλυτη ευτυχία σε όλους;

Η ευτυχία βέβαια είναι κάτι το διαφορετικό για διαφορετικούς ανθρώπους. Άλλοι μπορεί να ονειρεύονται το υπέροχο,τεράστιο σπίτι, ενώ  κάποιοι άλλοι το μικρό αγροτόσπιτο.

Αυτή η τετραμελής υπέροχη οικογένεια στην Αμερική συνειδητοποίησε πως το σπίτι των ονείρων τους  δεν χρειάζεται ούτε πολύ χώρο ούτε πολλά πράγματα για να τους κάνει ευτυχισμένους.

Η Τζέσικα Χέλγκερσον, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, και ο σύζυγός της Γιάννης Δούλης, αρχιτέκτονας, ζουν σε ένα σπίτι 50 τετραγωνικών μαζί με τα δύο τους παιδιά.

Το ζευγάρι λέει πως τους άρεσε η περιοχή αυτή που την ανακάλυψαν κατά τύχη!

Αμέσως κατάλαβαν ότι εκεί ήθελαν να μείνουν αν και θα έπρεπε να φροντίσουν να έχουν λίγα πράγματα μέσα στο σπιτάκι αυτό.

Δείτε το σπίτι και θα καταλάβετε!

Το εξωτερικό του σπιτιού είναι όμορφο και μοντέρνο!

[

Το εσωτερικό του είναι άνετο, με μίνιμαλ ύφος, ενώ το ξύλινο πάτωμα δίνει μια νότα Σκανδιναβική! Καλό να υπάρχει διακοσμητής στο σπίτι!

[

Ακόμα και εντοιχισμένη βιβλιοθήκη υπάρχει!

[

Τα παιδιά στις κουκέτες.

[

Ο μπαμπάς και η μαμά στο πατάρι.

[

Άν και το σπίτι είναι λίγα τετραγωνικά, φαίνεται άνετο και φωτεινό

[

Η τουαλέτα είναι μικρή αλλά τα καταφέρνουμε μια χαρά!

[

Η οικογένεια πρόσφατα έκανε πάρτυ για τον γιό τους αλλά ζήτησαν από τους καλεσμένους να μην φέρουν δώρα γιατί χρειάζονταν χώρο!Τι του πήραν;

[

[

Καθένας μπορεί να φτιάξει το σπίτι του όπως του αρέσει για να νοιώθει καλά χωρίς πολλά έξοδα μα με πολλή φαντασία και αγάπη!

[

tilestwra.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button