ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτός ο άνθρωπος δημιουργεί μικροσκοπικά κέικ σε μια μικροσκοπική κουζίνα!

Μπορούμε να προσθέσουμε αυτό το άρθρο στα τρόφιμα μινιατούρες που έχουμε δει και στο παρελθόν. Το Miniature Space είναι μια ειδική κουζίνα στην Ιαπωνία που μαγειρεύει τα πάντα σε μικροσκοπικές κουζίνες δημιουργώντας πραγματικά μικροσκοπικά γεύματα. Το τελευταίο αριστούργημα αυτού του Ιάπωνα ήταν έναν κέικ φράουλας.

Το καλύτερο μέρος είναι αυτό που χρησιμοποιεί μικροσκοπικά εργαλεία στην κουζίνα του, όπως μικροσκοπικά μαχαίρια για να κόψει σε φέτες την φράουλα, μικροσκοπικές λαβίδες και μια μικροσκοπική σπάτουλα.

Αυτά τα μικροσκοπικά και πολύ γευστικά γεύματα είναι πολύ δημοφιλές τον τελευταίο καιρό.  Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο YouTube και στο Facebook.

 

Δείτε και μερικά άλλα του φαγητά :

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button