ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς για τους κινδύνους του διαδικτύου (βίντεο)!!!

Μπορεί το διαδίκτυο να έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας ωστόσο αυτό εγκυμονεί αρκετούς και σοβαρούς κινδύνους τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά.

Πλέον οι μικροί μας φίλοι μιμούμενοι τους γονείς, έχουν tablet από μικρή ηλικία που έχει αντικαταστήσει δυστυχώς το παιχνίδι. Μπαίνουν στα κινητά μας για να παίξουν παιχνίδια ενώ τους αρέσει να χαζεύουν διάφορα πράγματα στο «μαγικό κόσμο» του ίντερντετ.

Ωστόσο η επαφή με τους αγνώστους είναι πιο πιθανή να γίνει μέσω ενός υπολογιστή πλέον κάτι φυσικά που είναι άκρως επικίνδυνο για εκείνο. Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έδωσε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο με τους κινδύνους που κρύβουν οι επαφές με τους αγνώστους.

Δείτε το και κοινοποιήστε το:

 

Πηγή: http://www.mothersblog.gr/eimai-mama/item/22985-afto-einai-to-vinteo-pou-prepei-na-doun-oloi-oi-goneis-gia-tous-kindynous-tou-diadiktyou-vinteo#ixzz3O7jkNYOw

 

πηγη mothersblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button