ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό είναι το σπίτι του Αντώνη στον Άγιο Νικόλαο-Αύριο η κηδεία του άτυχου 36χρονου

Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία στον Άγιο Νικόλαο, από τον τραγικό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ενώ προσπαθούσε να προλάβει το πλοίο άνδρες του πληρώματος φέρονται να τον απώθησαν με αποτέλεσμα να πέσει από τον καταπέλτη και να πνιγεί στα νερά του λιμανιού.

Το Creta24 βρέθηκε στο σπίτι του άτυχου 36χρονου στον Άγιο Νικόλαο.

 

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του 36χρονου

Ο 36χρονος Αντώνης Κ. ήταν ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους στον Άγιο Νικόλαο. Προερχόταν από μια πολυμελή οικογένεια -είχε 10 αδέρφια- και έκανε όποια δουλειά μπορούσε. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο.

Ζούσε μαζί με έναν εκ των αδερφών του, ο οποίος ενημερώθηκε για τον τραγικό θάνατο του Αντώνη νωρίς το πρωί. Ο άνδρας δεν άντεξε στο άκουσμα της τραγικής είδησης και λύγισε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

«Είναι έγκλημα, είναι δολοφονία»

Σπαρακτικά είναι τα λόγια έτερου αδερφού του 36χρονου, ο οποίος μίλησε στο Creta24, για το πως ενημερώθηκε για το τραγικό περιστατικό.

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδερφό μου» μας είπε ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη , Νίκος Κ.

«Ο αδερφός μου» συνεχίζει ο Νίκος, «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Σύμφωνα με το ίδιο, ο αδερφός του είχε πάει ταξίδι για να δει φίλους του στην Αθήνα. «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω».

Ο ίδιος ενημερώθηκε στις 3 τα ξημερώματα για το απίστευτο περιστατικό από έναν λιμενικό στον Άγιο Νικόλαο. «Δεν ξέρουμε κάτι άλλο περιμένουμε κι εμείς ενημέρωση».

Αναφορικά με τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας ο αδερφός του 36χρονου ανέφερε ότι τα είδε. «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία», δήλωσε.

Από πνιγμό ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη – Έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο

«Πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος σε έδαφος κάκωσης κεφαλής» είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη.

Η νεκροψία – νεκροτομή του Κρητικού που κάνει όλη την Ελλάδα να ξεσπά σε λυγμούς που ξεκίνησε γύρω στις 13:30 στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά από τους ιατροδικαστές Σωτήρη Μπογιόκα και Σωκράτη Τσαντίρη ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σορό του 36χρονου, υπήρχαν αρκετά ευρήματα που εξετάστηκαν δίνοντας μια αρκετά καλή εικόνα στους επιστήμονες.

Ειδικοτερα: οι ειδικοί διαπίστωσαν πως ο νεαρός έχασε ζωή του από πνιγμό, καθώς όπως είπαν και οι φιλοι του δεν ηξερε κολύμπι, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στο σημείο όχι μόνο του νερού αλλά και τις περιδίνησης απο τις προπέλες του πλοίου. Επιπροσθέτως όπως διαπίστωσαν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, μετέβη και ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να φωτογραφήσει τη σορό του 36χρονου και να αναζητήσει επιπλέον στοιχεία που θα φωτίσουν πλήρως το σκηνικό του θανάτου.

Αύριο Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, φίλοι και συγγενείς θα οδηγήσουν τον 36χρονο στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του θα τελετεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 11.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, κ. Αντώνης Ζερβός, σε δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, κάνοντας γνωστό ότι η συνδρομή που μέχρι σήμερα υπήρχε στα μέλη της από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις κοινωνικές υπηρεσίες θα ενισχυθεί έτι περισσότερο στο εξής, ενώ ο Δήμος με απόφαση που έλαβε θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας του άτυχου Αντώνη.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά», δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ενώ τόνισε ότι άμεσα θα πρέπει να υπάρχει πλήρη διαλεύκανση του θλιβερού συμβάντος.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button