ΔΙΑΦΟΡΑ

«Αυτό τον κρατούσε ζωντανό τόσο καιρό»: Συγκλονίζει ο γιατρός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ο γιατρός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος κατάφερε, σε συνεργασία με ογκολόγους και καθηγητές ιατρικής, να κάνει πραγματικότητα την τελευταία επιθυμία του Ολυμπιονίκη, να ζήσει όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να τον θυμάται το παιδί του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ειδικότερα, ο Κοσμάς Ηλιάδης είναι ένας από τους τέσσερις γιατρούς, που κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και να του δώσουν περισσότερο χρόνο δίπλα στην κόρη του και γι’ αυτό τον λόγο ο Ολυμπιονίκης τους ευχαρίστησε, μέσω ανάρτησής τους στο facebook, την οποία είχε ετοιμάσει για τη μέρα που θα “έφευγε” από τη ζωή.

Ο γιατρός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη για τη σκληρή μάχη του Ολυμπιονίκη .Ο θωρακοχειρουργός, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρο, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

«Μας έδινε και εμάς κουράγιο. Το μεγάλο χρυσό το πήρε εδώ. Ήταν πραγματικός πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης. Σε όλες τις θεραπείες, ακόμα και στις πειραματικές, φαινόταν ότι ήθελε να παλέψει και έτσι κέρδισε δυο χρόνια ποιοτικά για να είναι δίπλα στην κόρη του που αγαπούσε τόσο», υπογράμμισε ο Κοσμάς Ηλιάδης.

πηγη enimerosi.fbe.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button