ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό το έπιπλο κατασκευάστηκε πριν από 200 χρόνια. Πρέπει να δείτε τι κάνει μόλις μπαίνει το κλειδί!

 

Αυτό το έπιπλο είναι πάνω από 200 ετών και είναι μακράν ένα από τα καλύτερα επιτεύγματα της ευρωπαϊκής κατασκευής επίπλων.
Αυτό το έπιπλο κατασκευάστηκε πριν από 200 χρόνια. Πρέπει να δείτε τι κάνει μόλις μπαίνει το κλειδί!
Άρχισε να κατασκευάζεται το 1778 και χρειάστηκε ένα χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποτέλεσε ιδιοκτησία του βασιλιά της Πρωσίας Φρειδερίκου Γουλιέλμου Β”. Σήμερα μπορείτε να το βρείτε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Παρακολουθήστε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το κλειδί και ξεκινούν να ανοίγουν όλα τα συρτάρια, φανερά και μη. Γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή η κατασκευή του αν αναλογιστούμε ότι δημιουργήθηκε με τη χρήση μόνο εργαλείων χειρός.

 

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button