ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό το μωρό φώκια απορρίφτηκε από την οικογένεια του . Ο λόγος ; Δείτε γιατί…

Αυτή η ιστορία έχει αίσιο τέλος αλλά πριν ξεκινήσετε να διαβάζεται το άρθρο σας προϊδεάζουμε ότι θα διαβάσετε μια σπαρακτική ιστορία. Μια φορά και έναν καιρό γεννήθηκε ένα μωράκι. Αυτό το μωράκι ήταν αλμπίνο (ζώο που πάσχει από έλλειψη της χρωστικής στο δέρμα, στα μάτια και στο τρίχωμα). Το χαρακτηριστικό του ήταν αυτό το πικάντικο χρώμα με τα μεγάλα ζαφειρένια του μάτια. Λόγω της διαφοράς που είχε με τις άλλες φώκιες προτιμούσε να κάθεται μόνο του. Δεν μπορούσε να συμμετάσχει σε κανέναν παιχνίδι που πραγματοποιούσαν οι άλλες φώκιες.

Ακόμα και η ίδια του η μάνα το απέρριψε και προτιμούσε να το αφήσει να πεθάνει….

Έτσι κάθισε μόνο του σε ένα σκοτεινό και κρύο μέρος. Κρύφτηκε εκεί και περίμενε την μαμά του να το ταΐσει…. 

Ένας φωτογράφος που ονομάζεται Anatoly Strakhov βρήκε το μωρό στο νησί Tyuleniy που βρίσκεται στην Ρωσία.

Ο Strakhov το άρπαξε και το πήρε…..

Το πήγε σε ένα δελφινάριο όπου βρήκε μια εντελώς νέα θετή οικογένεια που θα το αγαπούν και θα αναλάβουν τη φροντίδα του.

Δείτε την φώκια στο νέο του σπίτι στο παρακάτω βίντεο :

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=-41KbkJknUI

πηγη apisteuta.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button