ΔΙΑΦΟΡΑ

Αuτός είναι ο γνωστός εφοπλιστής που έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του στη Βούλα

Το Αστυνομικό Τμήμα δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης κλήση συναγερμού σχετικά με το θάνατο Έλληνα εφοπλιστή, ηλικίας 63 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βούλα επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου. Ο άνδρας χρησιμοποίησε καραμπίνα για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αuτός είναι ο γνωστός εφοπλιστής που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φρουρός του ανακάλυψε τον 63χρονο Έλληνοσύρο Imad Zane νεκρό από τραύματα πυροβολισμών στο υπόγειο του σπιτιού του. Αφού άφησε ένα σημείωμα στην πρώην σύζυγό του, ο άνδρας τελικά αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ.

Λέγεται ότι ο 63χρονος εφοπλιστής, ο οποίος ανακαλύφθηκε νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού του το απόγευμα της Πέμπτης, άφησε σημείωμα πριν δώσει τέλος στη ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εφοπλιστής γράφει στη σύζυγό του εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την τραγική επιλογή και ενημερώνοντάς την ότι πρόκειται να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ξέχασέ με, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα, συγχώρεσέ με γι’ αυτό που θα κάνω», φέρεται να έγραψε ο 63χρονος εφοπλιστής στη σύζυγό του πριν αυτοκτονήσει με όπλο.

 

Ο 63χρονος εφοπλιστής Ιμάντ Ζέιν (Imad Zein), έχει μαζί με τα αδέρφια του είχε την ναυτιλιακή εταιρεία Naftomar.

Ποια είναι η NAFTOMAR, ναυτιλιακή της οικογένειας Ζέιν.

Η NAFTOMAR ιδρύθηκε στη Βηρυτό του Λιβάνου το 1972. Έκτοτε, έχει επικεντρωθεί στη διανομή πετρελαιοειδών σε όλη τη Μεσόγειο, ενώ έχει αποκτήσει εξέχουσα θέση στη βιομηχανία υγροποιημένου φυσικού αερίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, μετά την αρχική της συναλλαγή το 1976, αξιοποίησε γρήγορα τις τεράστιες δυνατότητες της βιομηχανίας υγροποιημένου φυσικού αερίου, γεγονός που οδήγησε τελικά στην ίδρυση γραφείου διαχείρισης και ναύλωσης πλοίων στον Πειραιά.

Την ίδια εποχή ιδρύσαμε επίσης ένα γραφείο αντιπροσωπείας στο Παρίσι, το οποίο λειτουργούσε με την επωνυμία CHEMIGAZ S.A.R.L. Μετά από αυτή τη κίνηση, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία αποτελεσματικών διαύλων επικοινωνίας με τις κυριότερες πετρελαϊκές εταιρείες, τους μεσίτες και την αγορά υγραερίου.

Η επιχειρηματική διεύθυνση της NAFTOMAR μεταφέρθηκε σε νεόδμητο κτίριο στη Βούλα το 1991, προσφέροντας στη διοίκηση και στους εργαζόμενους ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Το 4.000 m3 LPG/C Gaz Unity, το πρώτο ειδικό πλοίο της εταιρείας, αποκτήθηκε το 1977 για να εισέλθει στο εμπόριο υγραερίου και στις ναυτιλιακές εργασίες, παρά τις αρχικές εμπορικές προκλήσεις με μισθωμένα πλοία.

«Αυτό το σημαντικό βήμα άνοιξε το δρόμο για την επέκτασή μας στην αποκλειστική μεταφορά υγραερίου. Στην πορεία προσλάβαμε εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ παράλληλα αυξήσαμε σταδιακά τη χωρητικότητα του στόλου μας», αναφέρει στη σελίδα της η ναυτιλιακή.

πηγη enimerotiko.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button