ΔΙΑΦΟΡΑ

Αuτoκτόvησε πάνω στον τάφο του πατέρα του

Αδιανόητη τραγωδία στο Χάβαρι του δήμου Ήλιδας στην Ηλεία. Ένας νεαρός άνδρας, έδωσε τέλος στη ζωή του, την ώρα που βρισκόταν στο νεκροταφείο, και συγκεκριμένα πάνω από τον τάφο του πατέρα του.

Μια ανείπωτα συγκλονιστική τραγωδία συμβαίνει στον οικισμό Χαβαρίου στην περιοχή του δήμου Ήλιδας, όπου σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός ένας 28χρονος άνδρας. Ολοι έμειναν άναυδοι καθώς ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο κοιμητήριο του χωριού, μόλις δέκα μέτρα μακριά από τον τάφο του πατέρα του.

Ο νεαρός, όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας μία κυνηγετική καραμπίνα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 28χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, μετέβη χθες από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει την μητέρα και τον αδερφό του (σ.σ. ο πατέρας του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών).

Τον αναζητούσαν όλο το βράδυ

Το απόγευμα έφτασε αργά και ο νεαρός αποχώρησε από το σπίτι του. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που οι συγγενείς του τον είδαν, καθώς αργά τη νύχτα ξεκίνησαν να τον αναζητούν, ανησυχώντας για την απουσία του. Κανείς από αυτούς δεν μπορούσε να φανταστεί την τραγική κατάληξη των γεγονότων.

Το άψυχο σώμα του 28χρονου εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απελπισμένη πράξη του.

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button