ΔΙΑΦΟΡΑ

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Τουρκία, με φορτηγό να πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε εξαμελή οικογένεια, με αποτέλεσμα να χάσουν όλοι τη ζωή τους.

Πως συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Ειδικότερα, κάμερα ασφαλείας στο Χατάι κατέγραψε σε βίντεο χθες, Τρίτη, το απόγευμα, στον δρόμο Dörtyol-Payas, το φορτηγό να περνάει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρούεται με το ΙΧ.

Θύματα του τροχαίου δυστυχήματος και τα έξι μέλη της οικογένειας

 

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση είναι ο οδηγός του ΙΧ, Μεχμέτ Σονμέζ, η σύζυγός του Ζεϊνέπ, τα παιδιά τους, Εράι και Εκρίν, ο 64χρονος πατέρας της Ζεϊνέπ και η 62χρονη σύζυγός του, ενώ ένα 8χρονο παιδί που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο, τραυματίστηκε και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button