ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο – Πέθανε ο 28χρονος αδερφός του

Σαν βόμβα έσκασε στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του Παντελή Πολυδερόπουλου, αδερφού του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου, ο οποίος έφυγε στα 28 του χρόνια.

Ο νεαρός άνδρας δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό κατάστημα εστίασης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύουν τα τοπικά Μέσα, υπέστη ανακοπή ανήμερα των Χριστούγεννων ενώ την παραμονή δούλευε κανονικά.

Ο θανατός του βύθισε στο πένθος τους γονείς και τα τρία του αδέρφια τον Πάρη, τον Παναγιώτη και τον Νίκο. Το κατάστημα που εργαζόταν σε ένδειξη πένθους δεν θα λειτουργήσει σήμερα και μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

«Το Bara σήμερα δεν θα ανοίξει. Ο Παντελής μας, ένα μέλος της οικογένειάς μας, έφυγε σήμερα το απόγευμα. Έτσι ξαφνικά. Θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελό του. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία με τον αδελφό του που έφυγε από τη ζωή

Σε βαρύ πένθος ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η οικογένειά του. Όπως έγινε γνωστό ανήμερα Χριστουγέννων, ο αδελφός του ηθοποιού, Παντελής έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, ενώ μέχρι και λίγες ώρες νωρίτερα εργάζονταν κανονικά σε κατάστημα καφέ της Πάτρας.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει άλλα δύο αδέρφια, τον Παναγιώτη και τον Πάρη. Στις 18 Αυγούστου είχαν ανεβάσει στο instagram οικογενειακό στιγμιότυπο το οποίο έμελλε να είναι και η τελευταία κοινή φωτογραφία με των τεσσάρων αδελφών με τον άτυχο Παντελή, η οποίος απεικονίζεται ως οδηγός πάνω στο δίκυκλο σκούτερ.

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button