ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ το πένθος για τον 13χρονο – Σκοτώθηκε για να σώσει την αδελφή του – «Δεν έχει καμία εγκεφαλική λειτουργία, χάθηκε για πάντα»

Tyler Phillips: Θρήνο έχει προκαλέσει στη Νέα Υόρκη ο θάνατός του 13χρονου

Ο Tyler Phillips, ένα 13χρονο αγόρι, έγινε ο «ήρωας» της Νέας Υόρκης. Ο νεαρός στην προσπάθειά του, να σώσει την αδερφή του, έπεσε πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και τελικά πέθανε.

Πιο συγεκριμένα, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, ο 13χρονος Tyler Phillips και η αδελφή του, Krystal Randolph, επίσης 13 ετών, επέστρεφαν στο σπίτι τους από το παιδικό πάρκο Gordon Heights της Νέας Υόρκης.

Τα δύο αδέρφια περπατούσαν στον ποδηλατόδρομο, όταν ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από πίσω τους με μεγάλη ταχύτητα και με σβηστά φώτα, έπεσε πάνω στα δύο άτυχα παιδιά. Ο μικρός Tyler ενστικτωδώς κατάφερε να σπρώξει την συνομήλικη αδερφή του, με τον ίδιο να μη προλαβαίνει να φύγει από τη πορεία του αυτοκινήτου.

Και τα παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Stony Brook. Η Krystal φέρεται να υπέστη ένα απλό διάστρεμμα στο χέρι, ωστόσο τα τραύματα του Tyler ήταν πολύ πιο σοβαρά και τελικά υπέκυψε σε αυτά.

Η δήλωση της μητέρας: «Δεν έχει καμία εγκεφαλική λειτουργία ο Tyler, χάθηκε για πάντα»

Οργή στους κατοίκους της Νέας Υόρκης έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο «εγκληματίας» οδηγός έφυγε αμέσως αφού χτύπησε τα δύο παιδιά, χωρίς να σταματήσει να ελέγξει αν ήταν καλά.

Ο αναπληρωτής επιθεωρητής David Doherty δήλωσε: «Αναμένουμε ότι το εμπλεκόμενο όχημα θα έχει ζημιές στο μπροστινό μέρος και/ή στους πλευρικούς επιβάτες. Αυτή τη στιγμή ερευνούμε την περιοχή για μάρτυρες και βίντεο. Προσφέρεται αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το αυτοκίνητο που θα μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψη του οδηγού»

Η Krystal μίλησε στα τοπικά Μέσα και είπε χαρακτηριστικά ότι ο αδελφός της «της έσωσε τη ζωή», με τη μητέρα του ζευγαριού να προσθέτει: «Ήταν ένας ήρωας, θα είναι πάντα ένας ήρωας».

πηγη i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button