ΔΙΑΦΟΡΑ

Βασίλης Καρράς: Φώτο Σοκ Θύελλα αντιδράσεων που διέρρευσε από τις τελευταίες του στιγμές

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η φωτογραφία του Βασίλη Καρρά μέσα από το νοσοκομείο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά! Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος της Ελλάδας αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου που αγάπησε τον Βασίλη, μας βομβαρδίζει από εχθές με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στα social media τα οποία θα χρειαστούν ημέρες ή και εβδομάδες για να διαβαστούν ενώ είναι εντελώς αδύνατον να απαντηθούν.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος, την ποιότητα, τον χαρακτήρα του Βασίλη μας και για το καλλιτεχνικό του μέγεθος! Είναι επίσης μια μικρή παρηγοριά στο πένθος μας.

Υ.Γ  Το γεγονός ότι διέρρευσε φωτογραφία του καλλιτέχνη από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο από τον οποιοδήποτε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και το καταδικάζουμε.

Ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα», έγραψε η ανακοίνωση που εξέδωσε το fan club του.

 

Ο μητροπολίτης Σικάγου, Ναθαναήλ, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και ανέφερε: «Λυπούμαι, έβαλα μία φωτογραφία από την τελευταία συνάντηση μαζί του και νομίζω ότι ο κόσμος θύμωσε και στεναχωρήθηκε και την κατέβασα.

Δεν ήθελα να προκαλέσω έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του. Εγώ το έβαλα σαν ξάδελφός του, που ήμασταν τελευταία στιγμή μαζί. Αυτό ήταν κάτι προσωπικό, και όταν είδα πώς αντιδρούσαν κάποιοι άνθρωποι, στεναχωρήθηκα και εγώ και το κατέβασα».

πηγη espressonews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button