ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βελτιώνεται η υγεία της σκυλίτσας που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό!

 

Την σκυλίτσα που δέχτηκε επίθεση με οξύ στον Κορυδαλλό και νοσηλεύεται στο Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.) από τις 22 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν και χθες η Φανή Ματθαιουδάκη με την Μαρία Αναστασίου μέλος του φιλοζωικού σωματείου Περάματος «Αδέσποτη Ελπίδα» για να δουν το ζώο και να μάθουν νεότερα για την πορεία της υγείας του.

Η κτηνίατρος καθαρίζει τα εγκαύματα ζώου.

Θυμίζουμε ότι το σκυλί, που ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα, δέχτηκε επίθεση με οξύ το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου από έναν άνδρα ο οποίος πρώτα εξύβρισε την Κούλα Χαζάπη, που ήταν μαζί με το ζώο εκείνη την ώρα, και στη συνέχεια πέταξε στο κορμί της σκυλίτσας την καυστική ουσία την κουβαλούσε μαζί του σ’ ένα μπουκάλι.

 

Η κα Ματθαιουδάκη υιοθέτησε τελικά την σκυλίτσα.

Σύμφωνα με το σωματείο «Αδέσποτη Ελπίδα» η υγεία της σκυλίτσας, που ήταν αδέσποτη αλλά υιοθετήθηκε από την κα Ματθαιουδάκη, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος βελτιώνεται καθημερινά. Οι πληγές επουλώνονται αλλά θα χρειαστεί να παραμείνει στο ΔΙ.ΚΕ.ΠΑ.Ζ. Η κτηνίατρος καθάρισε και σήμερα τις πληγές της και η σκυλίτσα κάθησε υπομονετικά ενώ στη συνέχεια απόλαυσε τα χάδια των δύο γυναικών που της πρόσφεραν φαγητό και παιχνίδια για να την παρηγορήσουν αλλά έδωσαν και καθαρές πετσέτες στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. για τη φροντίδα του ζώου.

Θυμίζουμε ότι για το περιστατικό έγινε καταγγελία στο Α.Τ. Κορυδαλλού αλλά λόγω κωλυσιεργίας και αδιαφορίας της ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης δεν συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι πληγές παντού στο σώμα του ζώου.

Οι δύο γυναίκες πήγαν από την πρώτη στιγμή να καταγγείλουν τον άνδρα που είναι ευρέως γνωστός στην περιοχή για την επιθετική συμπεριφορά του καθώς το έγκλημα έγινε απέναντι από το Α.Τ. αλλά τελικά αναγκάστηκαν να πάνε ξανά την επόμενη μέρα με τη νομοθεσία στα χέρια ώστε οι αστυνομικοί να ασχοληθούν με την υπόθεση.

Πηγή: zoosos.gr/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button