ΔΙΑΦΟΡΑ

«Βουβός πόνος» για την 39χρονη μητέρα από την Πάτρα: Κατέρρευσε και η 4χρονη κόρη της ήταν δίπλα της για ώρες

Πάτρα: Η 4χρονη κόρη της έμεινε για ώρες με την νεκρή μητέρα της

Ένα «πέπλο» θλίψης έχει σκεπάσει την Πάτρα, με τη γνωστοποίηση του θανάτου της 39χρονης Μαρίνας Μερτζάνη, μητέρας ενός 4χρονου κοριτσιού.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 39χρονη Μαρίνα «έφυγε» τόσο νωρίς! Και μάλιστα έμεινε νεκρή επί ώρες μέσα στο σπίτι της και δίπλα ακριβώς ήταν η 4χρονη κόρη της. Όταν έφθασε ο σύζυγός της, ταξιτζής στο επάγγελμα, άκουσε την κόρη του να του λέει: «η μαμά γονατιστή από το βράδυ»! Το κοριτσάκι δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα στην Αγυιά Πατρών, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν ο οδηγός ταξί, μετά από νυχτερινή βάρδια, επέστρεψε και εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της στην κουζίνα τη νεαρή σύζυγό του. Δίπλα της, η 4χρονη κόρη τους.

Πάτρα: Η 39χρονη Μαρίνα Μερτζάνη είχε πεθάνει αρκετές ώρες πριν την εντοπίσει ο σύζυγός της

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και το flamis.gr, η 39χρονη Μαρίνα Μερτζάνη είχε πεθάνει αρκετές ώρες πριν την εντοπίσει ο σύζυγός της. Και όλη αυτή την ώρα, η 4χρονη ήταν δίπλα στη σορό.

Στο διαμέρισμα, έσπευσαν αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος και της Ασφάλειας Πατρών. Από την έρευνα δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ύπαρξη αίματος στη μύτη της άτυχης γυναίκας, δικαιολογείται ως τραύμα προερχόμενο κατά την πτώση.

Η αποκάλυψη του τραγικού συμβάντος κινητοποίησε και τα μέλη του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για παροχή υποστήριξης στον πατέρα. Η άτυχη Μαρίνα είχε και μία άλλη κόρη 14 ετών από προηγούμενο γάμο.

πηγη posted.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button