ΔΙΑΦΟΡΑ

Βουγιουκλάκη – Καρέζη – Λάσκαρη: Η τραγική σύμπτωση πίσω από τον θάνατό τους

Δεν το είχαμε καν καταλάβει!

Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Ζωή Λάσκαρη… και οι τρεις πρωταγωνίστριες, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής.

Ο αιφνίδιος θάνατος της Ζωής Λάσκαρη, σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο. Η Ζωή Λάσκαρη στα τέλη της δεκαετίας του ’60 θεωρήθηκε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη, μία από τις εμπορικότερες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

Και οι τρεις, γνώρισαν τη λατρεία του κοινού και αποθεώθηκαν όσο καμία άλλη από το χώρο της υποκριτικής. Ποια είναι όμως η τραγική σύμπτωση πίσω από τον θάνατο τους;

Και οι τρεις τους έφυγαν από τη ζωή καλοκαίρι. Η Τζένη Καρέζη πέθανε στις 27 Ιουλίου του 1992, μετά η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου του 1996, και τέλος η Ζωή Λάσκαρη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Αυγούστου του 2017.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η συγκλονιστική ατάκα στη μαμά της Καρέζη μόλις έμαθε τα κακά νέα για την υγεία της

Στη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε πρόσφατα η Μαίρη Χρονοπούλου αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη οι οποίες αν και ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, υπήρξαν πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, οι βίοι τους ήταν σχεδόν παράλληλοι με τις δυο σταρ να γεύονται σχεδόν τους ίδιους χρόνους τα καλά και τα αναπάντεχα της ζωής…

Η καριέρα τους απογειώθηκε την ίδια περίοδο, υπήρξαν έγκυες τον ίδιο καιρό, γέννησαν με καισαρική γιους… ενώ και οι δύο έφυγαν πρόωρα από τη ζωή νικημένες από τον καρκίνο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλώντας για τις δυο σταρ επισημαίνει ότι η Τζένη φοβόταν τον θάνατο σε αντίθεση με την Αλίκη η οποία ήταν πιο γενναία. Μάλιστα, αποκάλυψε τη συγκλονιστική ατάκα της Βουγιουκλάκη στη μητέρα της Τζένης λίγο μετά την πληροφόρηση ότι είναι άρρωστη.

«Κυρία Θεώνη, πάω να συνατήσω την Τζένη» είχε πει στο τηλέφωνο η Αλίκη, αντιμετωπίζοντας με γενναιότητα την αρρώστια της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button