ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρωμάει το σπίτι από το κουνουπίδι; Το μυστικό για να καταπολεμήσετε την δυσωδία βρίσκεται σε το ξύδι και 1 ακόμα υλικό

Είναι πολύ υγιεινό και η γεύση του μπορεί να γίνει καταπληκτική. Η μυρωδιά από το κουνουπίδι, όμως, δεν είναι και τόσο θελκτική, και συνηθίζει να μένει στον χώρο. Μάθετε πώς θα την εξολοθρεύσετε!

Κόψτε ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι και βουτήξτε το σε λίγο ξίδι. Στη συνέχεια, ακουμπήστε το πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας στην οποία το βράζετε.

Σε περίπτωση που δεν έχετε βαμβάκι, ρίξτε μία φλούδα λεμονιού μέσα στην κατσαρόλα ή μια φέτα ψωμί. Ξεχάσατε να κάνετε κάποιο από τα παραπάνω «κόλπα» όσο μαγειρεύατε; Μπορείτε να εξαφανίσετε τη δυσάρεστη οσμή που αφήνει πίσω του το κουνουπίδι και μετά το βράσιμο!

Απλά, ανάψτε το μικρό μάτι της κουζίνας σας για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, σβήστε το και σκορπίστε στην επιφάνεια του λίγους κόκκους ελληνικού καφέ. Μέσα σε λίγα λεπτά, το σπίτι σας θα μυρίζει υπέροχα.

Γέμισε τον πάτο μιας κατσαρόλας με ξύδι και ξεκίνησε να την τρίβει με αλουμινόχαρτο – Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Η καθαριότητα του σπιτιού είναι αναμφίβολα, η μισή αρχοντιά της νοικοκυράς του. Οι περισσότερες νοικοκυρές δυσκολεύονται στην καθαριότητα της κουζίνας. Ωστόσο, ούτε άγχος χρειάζεται, ούτε και κόπο. Το μόνο που πρέπει να κάνουν, οι νοικοκυρές, είναι να βρουν τους σωστούς τρόπους για να καθαρίσουν εύκολα, γρήγορα και ακούραστα την κουζίνα τους με φυσικά υλικά, όπως το ξύδι.

Το ξύδι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές σωτήριο σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν “ποτίσετε” τα μαξιλάρια σας με ξύδι. Το ξύδι είναι λοιπόν το υλικό που θα μας σώσει και από τα καμμένα λίπη με τη βοήθεια λίγου αλουμινόχαρτου.

Για να αφαιρέσετε λεκέδες σκληρού νερού και καμμένων λιπών από κατσαρόλες και τηγάνια, ρίξτε λίγο μηλόξυδο και τρίψτε το εσωτερικό με ένα κομμάτι τσαλακωμένου αλουμινόχαρτου. Αφού τρίψετε για μερικά δευτερόλεπτα, θα παρατηρήσετε ένα μαύρο χρώμα, το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό λόγω της χημικής αντίδρασης. Πλύντε με νερό και υγρό πιάτων και τελειώσατε.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button