ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόμβα με τους παλαιοχριστιανούς στη Κορινθία: «Να δούμε αν υπάρχει αιμομιξία»

Σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας «παλαιοχριστιανών», που ζούσε σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των αυτοπροσδιοριζόμενων ως παλαιοχριστιανών που ζουν σε λαγούμι που έχουν σκάψει δεκάδες μέτρα κάτω από την γη στην Κορινθία. Σε συγγενικό τους πρόσωπο βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» ο οποίος συνελήφθη χθες στην Ορεινή Κορινθία.

Άφαντα τα παιδιά της οικογένειας – Χειροπέδες στον «πρωτόγονο» πατέρα

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στις Αρχές τα παιδιά είναι στη γιαγιά τους και είναι καλά στην υγεία τους. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές αναζητούν από την πρώτη στιγμή, τον 13χρονο γιο της οικογένειας, και την 6χρονη αδερφή του, ενώ είχαν εξαφανιστεί και τα ίχνη της 22χρονης μεγάλης κόρης, η οποία έχει παιδί μόλις ενός έτους.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος της οικογ΄ένειας που υπεβλήθη σε εξετάσεις στο  Νοσοκομείο Παίδων. Ωστόσο παραμένει άγνωστο ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της μεγάλης κόρης αφού ούτε οι γονείς, ούτε και η 22χρονη τον έχουν υποδείξει.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 παρομοίασε την οικογένεια με τους ορεσίβιους στην Κρήτη, τα παιδιά των οποίων κάνουν αγροτικές δουλειές και διαβεβαίωσε πως το αγόρι έχει τελειώσει το Δημοτικό και την Α’ Γυμνασίου.

Ως προς τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 45χρονος, είπε πως «ο εντολέας μου ήθελε εσφαλμένα να διώξει τους κυνηγούς και το έκανε με λάθος τρόπο». «Έχουν γονική μέριμνα και οι δύο, τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα, δεν αγνοούνται ούτε τα έχει απαγάγει η μητέρα», είπε σχετικά με την «εξαφάνιση» της μητέρας και των παιδιών από τις Αρχές ο δικηγόρος, σημειώνοντας πως «και στις δύο αστυνομικές επιχειρήσεις ήταν εκεί τα παιδιά», ενώ ερωτηθείς για το πού βρίσκονται απάντησε πως «η μητέρα τους είχε ανειλημμένη υποχρέωση προς συγγενικό της πρόσωπο και πήρε τα παιδιά μαζί».

Για τις συνθήκες διαβίωσης είπε πως στον χώρο υπάρχει ρεύμα, αφού «ο πατέρας είχε τοποθετήσει φωτοβολταϊκά και λειτουργούσαν όλες οι συσκευές» και καταλόγισε υποκρισία στην κοινωνία, διερωτώμενος «γιατί τέσσερα χρόνια που όλοι ήξεραν ότι ζούσε εκεί κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά».

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας

«Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», δήλωσε.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας.

«Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», είπε στο ΜΕΓΑ o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

 

Το διαβάσαμε εδώ dnews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button