ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γεμίζει τα κρεμμύδια με τυρί, μπέικον και… Το αποτέλεσμα; ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ γεύσεων!

Την παρακάτω πανεύκολη συνταγή τη βρήκαμε στο Team Traeger και ειλικρινά, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει για τα καλοκαιρινά μας πάρτυ.

Υλικά:

  • 2 μεγάλα, ξερά κρεμμύδια
  • χοιρινό κιμά
  • 1/4 φλιτζανιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζανιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζανιού μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλιά κασταζή ζάχαρη
  • 1 κουταλιά καυτερή ketchup
  • 1 κουταλάκι σως σόγιας
  • 1 κουταλάκι σως worcestershire
  • 1/4 φλιτζανιού κρουτόν
  • 1 πακέτο μπέικον
  • 1 μπουκαλάκι σως μπάρμπεκιου

1. Προθερμάνετε το φούρνο.

2. Κόψτε το πάνω μέρος των κρεμμυδιών και αφαιρέστε την εξωτερική στρώση. Στη συνέχεια κόψτε το στη μέση και αρχίστε να το «ξεφλουδίζετε», κρατήστε όμως τα μεγαλύτερα κομμάτια για να τα γεμίσετε με τον κιμά.

3. Ανακατέψτε τον κιμά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το μαϊντανό, τα μανιτάρια, τη ζάχαρη, τα καρικεύματα και το κρουτόν.

4. Φτιάξτε μπάλες από το μείγμα και βάλτε τις ανάμεσα σε 2 κομμάτια κρεμμύδι.

5. Στη συνέχεια τυλίξτε τα με μπέικον, χρησιμοποιώντας 3 λωρίδες για κάθε κρεμμύδι και «ασφαλίστε» το με οδοντογλυφίδες για να μην φύγουν τα κομμάτια κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

6. Ψήστε τα για 40 λεπτά, καλύψτε τα με σως BBQ και ψήστε για άλλα 5 λεπτά.

Πως σας φαίνεται;

Το μοναδικό με αυτή τη συνταγή είναι ότι χρησιμοποιεί τα κρεμμύδια ως βάση, κάτι που ομολογουμένως δε βλέπουμε πολύ συχνά. Το μπέικον και το τυρί στην ουσία τοποθετούνται από πάνω, ενώ τα κρεμμύδια κόβονται ώστε να ψηθούν σωστά.

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button